Modificari aduse de DOOM3 – sinteze si exercitii pentru admiterea in invatamantul superior. Partea I

59,90 lei

Categorie: Cod: 14227Autor: Despa Oana, Hategan Bianca, Popa Corina, Zegrean IonelaData apariție: 27-06-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Prezenta lucrare propune o serie de sinteze realizate pe baza Dicționarului ortografic, ortoepic și morfologic al limbii romane (ediția a treia) – DOOM3, cu scopul de a-i familiariza pe cei care vor susține probe de gramatica pentru admiterea in invațamantul superior (și nu numai) cu actualizarile recente ale normelor limbii romane. In acest sens, au fost excerptate, din DOOM3, cele aproximativ 3.000 de recomandari punctuale noi. De asemenea, au fost detaliate, pe baza capitolelor introductive ale dicționarului, explicațiile privitoare la problemele de accentuare, de scriere cu litera mare sau mica, de desparțire in silabe și de scriere a cuvintelor compuse și a locuțiunilor. La finalul fiecarei serii de sinteze, cei interesați de lucrarea de fața vor gasi cate un test-grila util in verificarea cunoștințelor dobandite.

Consideram ca prezenta lucrare de sinteza poate fi utila nu doar elevilor care vor susține examene de admitere in invațamantul superior, ci și tuturor celor interesați sa vorbeasca și sa scrie corect in limba romana.

Informații suplimentare

Titlu

Modificari aduse de DOOM3 – sinteze si exercitii pentru admiterea in invatamantul superior. Partea I

Preț

59,90

ISBN

978-606-39-1038-8

Format

13 x 20

Pagini

280

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Modificari aduse de DOOM3 – sinteze si exercitii pentru admiterea in invatamantul superior. Partea I”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON