Descarca jocuri română online păcănele gratis 2023

  1. Jocuri De Cazinou Online Cu Bani Reali: Brand noi cazinouri online apar din când în când, și esti lipsesc pe o mulțime de emoție, dacă nu le verifica.
  2. Jocuri Cele Mai Bune Ruleta Electronica Aparate 2023 - Ca la fiecare promoție, și la Casa Pariurilor bonus fără depunere există anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea retrage banii sau chiar a profita de ofertă..
  3. Descărcare Spins Gratuite La Cazinouri Online În România: Ce este cel mai bine este că aceste oferte sunt din fericire fără prea mulți termeni și Condiții enervante.

Bonus fara depunere ruletă

Română Cazinouri Online Cu Jocuri De Păcănele Electronice În 2023
Dar dacă aveți norocul să câștigați rotiri gratuite, va merita, deoarece acestea nu sunt rotiri gratuite obișnuite.
Joc Cele Mai Bune Păcănele Electronic
În general, jocurile cash nu atrag la fel de mulți jucători ca turneele.
Dacă nu sunteți familiarizați cu cerințele de pariere, puteți găsi, de asemenea, tot ce trebuie să știți pe pagina noastră cerințe de pariere aici.

Cele mai bune ruletă electronica 777 gratis

Câștiguri Din Rotiri Gratuite În 2023
Există un total de patru bonusuri pentru a vă bucura după ce faceți depunerea.
Gratuite Blackjack Pentru Bani Gratis 2023
Lansat în 2023, TeleVega este un cazinou online în creștere.
Joc Cele Mai Bune Aparate De Slot Gratis Cu Cele Mai Bune Rating-Uri Și Bonusuri

Modele de analiza in studiul fortei de munca din Romania

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 381207Autor: Botezatu Mihai AlexandruData apariție: 30-11-2015

Descriere

Aceasta carte prezinta o parte din rezultatele activitații mele de cercetare doctorala, prezentate și in teza de doctorat cu titlul Modele de analiza in studiul fortei de munca din Romania, realizata sub coordonarea științifica a domnului profesor universitar Constantin Mitruț, in cadrul Școlii Doctorale a Academiei de Studii Economice, București, in perioada 2006-2010.

Se știe ca orice activitate economica implica in mod obiectiv factorul munca, iar aceasta se tranzactioneaza prin intermediul pietei fortei de munca. Este un lucru stiut faptul ca intr-o societate democratica, dreptul la munca, libera alegere a profesiei, sunt drepturi fundamentale ale omului. Din aceasta perspectiva, asigurarea locului de munca este nu numai un act economic, ci si unul de echilibru social si politic. In consecinta, ocuparea nu poate fi lasata numai pe seama mecanismelor de piata, ci trebuie sa implice si raspunderea societatii.
Faptul ca fenomenele si procesele economice si sociale nu sunt independente, intre ele existand relatii de cauzalitate, impune ca studiile pentru fundamentarea deciziilor sa fie extinse si asupra domeniilor conexe. Din aceasta cauza, in societatea moderna nevoia de informatii creste exponential.

In acest nou context, sistemului informational statistic ii revine un rol deosebit de important, datorita informatiilor statistice, obtinute prin metode si tehnici de cercetare proprii, pe care le poate pune la dispozitia factorilor de decizie. Sfera de cuprindere a informatiilor statistice este foarte larga, incluzand toate fenomenele cu caracter de masa. Pe de alta parte, informatia statistica este utilizata de catre organele de conducere la nivel micro si macroeconomic in exercitarea functiilor de previzionare, organizare, executie si control.

Aceasta nevoie de informatii operative, corecte si fundamentate stiintific a factorilor de decizie face ca sursele administrative si studiile realizate pe baza unor cercetari exhaustive sa fie insuficiente, astfel ca noi tehnici si modele de cercetare vin sa completeze cunoasterea in domeniile importante. Politicile din domeniul resurselor de munca se elaboreaza pe termen scurt, mediu si lung. La elaborarea lor nu se poate face abstractie de fenomenele demografice ce actioneaza asupra volumului si structurii populatiei si, implicit asupra fortei de munca, ca parte componenta a acesteia. O astfel de examinare necesita un volum mare de informatii care sa fie disponibile in timp real. In acest sens, statistica pune la dispozitia factorilor de decizie metode, tehnici proprii de investigare si cercetare, sisteme de indicatori care sa permita evaluarea corecta a situatiei existente in domeniul de interes.
In aceste conditii, studierea fortei de munca este conditionata atat de existenta informatiilor privind numarul populatiei, fenomenele demografice, structura demo-economica a populatiei, cat si de aplicarea unor metode adecvate de masurare si analiza, capabile sa puna in evidenta relatiile de cauzalitate.

Analizele demo-economice din prezenta lucrare evidentiaza corelatiile socialeconomice, tendintele ce caracterizeaza procesele populatiei totale si active, precum si consecintele si implicatiile pe care le induce o anumita evolutie a populatiei aflata in interdependenta cu economia.
Studierea si evaluarea proceselor pe piata fortei de munca ca dimensiuni, structuri si tendinte au importanta pentru definirea politicilor active de ocupare si protectie sociala sub cele mai diferite laturi ale acestora.

Informații suplimentare

Titlu

Modele de analiza in studiul fortei de munca din Romania

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0308-3 "

Format

Academic

Pagini

306

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Modele de analiza in studiul fortei de munca din Romania”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON