Română blackjack fără depunere bonus

  1. Online Jocuri De Noroc: Toate simbolurile din acest joc sunt tematice Cufărul cu bijuterii (Wild), Busola (Scatter), Sacul cu bani, Piratul, Femeia-pirat, Papagalul, Corabia, Harta Comorii, Ocheanul, Cârligul-proteză și diferite monede.
  2. Jocuri Populare Cazinou Fără Depozit Păcănele Electronic 2023 - Urmăriți-l pe bloggerul nostru chinny pe cele mai bune mâini de poker.
  3. Cele Mai Bune Opțiuni Pentru Rotiri Gratuite Online Gratuite: Online, cu toate acestea, fiecare cazinou este în concurență directă cu orice alt cazinou.

Top siteuri pariuri

Jocuri Cazinou Gratuite Cele Mai Bune Pentru Ruleta
Puteți continua acest slot alegând dimensiunea pariului înainte de a începe să rotiți.
Română Spins Gratuite Aparate De Joc Cu Bonus Fara Depunere In 2023
Indiferent de bani este în oală, ei nu mai a ta.
Slot machine cuprinde nouă linii de plată, care este ușor inferior pentru astfel de jocuri.

Jocuri slot câștigător 2023

Jocuri Ruletă Electronica Online
Reprezentanții sunt foarte prietenoși, iar nivelul serviciilor este într-adevăr de cea mai bună calitate.
Jocuri Slot Gratuite Pe Site-Uri Oficiale De Cazinouri Online
Vorbim mai multe despre asta într-o clipă.
Cazinou Rotiri Gratuite 2023

Mijloace de comunicare in baschet

22,00 lei

Categorii: , Cod: 9585Autor: Zamfir Victor MarianData apariție: 09-12-2015

Descriere

Jocul de baschet poate fi analizat prin prisma a numeroase criterii pentru optimizarea performantei sportive. Marile competitii internationale demonstreaza ritmul rapid al jocului, desfasurarea dinamica alternativa a fazelor de atac si aparare, determinata in special de cresterea vitezei de executie a procedeelor tehnice si actiunilor tactice individuale, atat in atac cat si in aparare.

Baschetul este un sport in care executiile tehnice la nivel de inalta maiestrie sportiva se dovedesc a fi insuficiente pentru asigurarea victoriei. Jucatorii trebuie sa aiba o pregatire complexa, o capacitate psihica optima pentru a putea contribui la cresterea capacitatii de performanta.

Analiza comunicarii verbale si nonverbale in baschetul de performanta la echipele de juniori si cunoasterea de catre antrenori si sportivi a acestor forme de comunicare, cu scopul de a le folosi in pregatirea sportivilor pentru atingerea inaltelor performante sportive, sunt preocupari de actualitate ale structurilor de management al baschetului.
Comunicarea reprezinta un domeniu de larg interes pentru cercetatorii din diverse domenii. Un studiu desfasurat la sfarsitul anului 2007 (Pop C.L., 2008) , la care au participat 7400 de elevi cu varste cuprinse intre 12 si 19 ani, releva ca majoritatea acestor tineri considera ca au probleme de comunicare cu profesorii lor si ca atat profesorii cat si parintii sunt dezinteresati de opiniile lor si nu-i asculta.

Asadar, problematica pe care o presupune fenomenul comunicarii in echipa de baschet juniori se intinde pe un domeniu foarte vast de cercetare, urmarind arii de interes precum capacitatea de comunicare ca aptitudine individuala, aspecte ale mediului socio-cultural in care se desfasoara comunicarea, cadrul institutional specific (scoala, clubul sportiv etc.), varsta de 15-16 ani cu caracteristicile ei distinctive legate de dezvoltarea personalitatii.
Un alt element important luat in considerare la dezvoltarea acestei cercetari este predarea in echipa (team-teaching), concept pe larg explicat intr-un capitol separat al lucrarii „Comunicarea eficienta” (Panisoara, I-O, 2008) , cu referire directa la procesul predarii in sistemul de invatamant.
O alta latura a pregatirii, care se afla in centrul preocuparilor specialistilor implicati in formarea si dezvoltarea sportivilor de performanta in baschet este perceperea tendintei de desfasurare a comunicarii, pentru a putea analiza si a pune in aplicare corect si eficient relatiile interpersonale din cadrul grupului, comportamentul coechipierilor, adevarul, increderea, relatiile in fazele de joc, desfasurarea si obiectivizarea procesului de antrenament.

Informații suplimentare

Titlu

Mijloace de comunicare in baschet

Preț

22,00

ISBN

978-606-26-0430-1

Format

Academic

Pagini

96

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mijloace de comunicare in baschet”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON