Microeconomie.Teorie,aplicatii, studii de caz.

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10602Autor: Badea Sorin Gabriel, Iancu DorinData apariție: 10-05-2017

Descriere

Cartea „Microeconomie. Teorie, aplicatii, studii de caz” se doreste a fi un ghid util pentru cei interesati sa insuseasca conceptele teoriei economice si metodele de analiza a fenomenelor si proceselor economice.
Pentru a facilita intelegerea conceptelor si metodelor de analiza din microeconomie autorii au efectuat o prezentare sistematizata a teoriei, completata la fiecare capitol cu aplicatii rezolvate.
Consideram ca pentru intelegerea corecta a teoriei microeconomice este necesar sa se aloce timp si pentru aplicatiile nerezolvate si parcurgerea cu atentie a studiilor de caz inserate la finalul cartii. Efectuarea de catre cititor a cel putin un studiu de caz, pentru o anume tema de interes, pe baza modelelor prezentate in carte, va contribui la sedimentarea cunostintelor acumulate.

Cititorii doritori de aprofundare pot merge mai departe, spre interiorul problemelor care ii intereseaza, consultand bibliografia de specialitate prezentata la finalul cartii, avand clara insa imaginea a ceea ce trebuie urmarit.
Autorii considera ca prin parcurgerea teoriei, rezolvarea aplicatiilor si elaborarea de studii de caz, ajuta pe cititor la intelegerea abordarilor diverselor curente si scoli de gandire economica, fixarea conceptelor si insusirea metodelor de analiza a fenomenelor si proceselor economice.
Daca s-a realizat sau nu obiectivul propus de catre autori, urmeaza sa se aprecieze de catre cei care vor utiliza cartea, de la care asteptam sugestii pentru imbunatatirea sa.

Autorii

Informații suplimentare

Titlu

Microeconomie.Teorie,aplicatii, studii de caz.

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0752-4

Format

Academic

Pagini

246

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Microeconomie.Teorie,aplicatii, studii de caz.”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON