Microeconomie – teorie si aplicatii – Editia a II-a

27,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 7637Autor: Glăvan BogdanData apariție: 21-11-2008 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Stiinta economica reprezinta pentru prea multi studenti o disciplina greu de invatat. Cei care sunt obligati sa studieze economia in liceu sau in facultate sfarsesc de cele mai multe ori memorandpagini intregi, colorand definitii si clasificari, fara sa inteleaga cu adevarat fenomenele analizate. Ajung sa cunoasca un vast set de concepte, dar nu pot stabili corelatii adecvate intre ele.

De la inceputul carierei mele didactice am incercat sa inspire studentilor convingerea ca economia nu este doar dificila ci si interesanta; nu este complet plicticoasa ci adesea amuzanta. Acum, eforturile mele se regasesc in lucrarea de fata.

Cartea Microeconomie – teorie si aplicatii – Editia a II-a este dedicata studentilor incepatori. Scopul lucrarii este sa inzestreze studentii cu o tehnica de gandire si un set de notiuni care sa-i ajute sa descifreze numeroase din problemele “economice” cu care ne confruntam zilnic.

In redactarea lucrarii Microeconomie – teorie si aplicatii – Editia a II-a de fata am beneficiat de sfaturile si incurajarile multor colegi economisti. Greselile ramase cad in intregime in responsabilitatea mea. Cu gandul la o viitoare editie mai buna, sper ca veti gasi aceasta lectura placuta.

Informații suplimentare

Titlu

Microeconomie – teorie si aplicatii – Editia a II-a

Preț

27,00

ISBN

978-973-129-301-1

Format

Academic

Pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Microeconomie – teorie si aplicatii – Editia a II-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON