Manual terminologic de dreptul mediului

68,00 lei

Categorii: , Cod: 13643Autor: Andreea Kajcsa, Dogaru LucretiaData apariție: 01-12-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Prezenta lucrare, juridica, sociala, științifica și in egala masura moderna in abordare, acopera noțiunile de baza specifice dreptului mediului. Am considerat oportun sa abordam problematica dreptului mediului din perspectiva unui spectru larg, referindu-ne in acest context la concepte dintre cele mai diverse si relevante, precum, ecodiversitate, etica ecologica, economie verde, energie albastra, achiziții verzi, viitor sustenabil, agricultura ecologica, eco-anxietate și altele. Prin parcurgerea lucrarii avem convingerea ca cititorul interesat va descoperi cat de vaste și complexe sunt abordarile economice, interdisciplinare și, desigur, juridice in materia protecției si conservarii de o maniera sustenabila a mediului.

Acest manual terminologic de dreptul mediului se doreste a fi un instrument util atat pentru studenți și profesioniști ai domeniului, cat și pentru toti cei interesati de mediu și conservarea acestuia, preocupati sa iși dezvolte o conștiința ecologica, intrucat el ofera sintetic, rapid  si argumentat, informatii juridice de mediu dintre cele mai diverse și actuale.

Mentionam ca, realizarea lucrarii care desigur, este perfectibila, a presupus in mod firesc un demers al instrumentelor juridice prin care se protejeaza si se pune in valoare mediul, dar si al strategiilor si documentelor relevante in materie. Asteptam reactia cititorului interesat, care sa ne dea dreptate, sa ne aprecieze sau sa ne critice, dar cu siguranta, sa ne incurajeze in continuarea acestui demers pe care il oferim lumii stiintifice…

Informații suplimentare

Titlu

Manual terminologic de dreptul mediului

Preț

68,00

ISBN

978-606-26-1437-9

Format

A5

Pagini

413

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manual terminologic de dreptul mediului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON