Strategii ruletă electronica online

  1. Blackjack Sigur Online Gratuite: Toate jocurile sunt optimizate pentru jocuri mobile, deoarece acestea au fost dezvoltate folosind HTML5.
  2. Pariuri Blackjack Fără Depunere - Există două tipuri de roți de ruletă și acest lucru va determina în cazul în care numărul se va termina.
  3. Cazinou Fără Depozit Online Cu Bonus Gratis În România: La începutul lunii septembrie, doar șapte din cele 20 de cluburi din ligă aveau peste 50% jucători complet vaccinați.

Cele mai jucate ruleta sigura

Cel Mai Bun Site De Păcănele Mobile În Limba Română
Dar acest cazinou, slots of Vegas, mi-a luat banii și mi-a dat fuga de fiecare dată când am încercat să-i contactez.
Regulile Și Strategiile Jocului De Cărți Baccarat În Cazinou
Asta e ceva ce opțiuni interne – chiar și cei din Delaware foarte empatic – nu te lasa sa faci.
Iată ofertele de poker disponibile jucătorilor de poker online Canadieni.

Bonusuri fara depunere cazinou fără depozit 2023

Ce Program Au Cazinourile Online Pentru Jocuri Si Pariuri
Dar afla dacă este legal să facă acest lucru în primul rând.
Cele Mai Bune Jocuri De Pacanele Mobil Jocuri De Noroc 2023
Una peste alta, secțiunea cu jocuri Live lasă o impresie foarte plăcută și, dacă nu ați jucat încă ruleta cu Real Deal Studios, dați-i o șansă, deoarece oferă o experiență unică în compania celor mai fermecători crupieri.
Bonusuri Cazinou Fără Depozit 2023

Managementul si auditul performantei pentru sectorul public si mediul de afaceri

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 88876Autor: Ionescu ClaudiaData apariție: 10-01-2012

Descriere

Cartea Managementul si auditul performantei pentru sectorul public si mediul de afaceri, elaborata de dr. ec. Claudia Ionescu, abordeaza un domeniu de un incontestabil interes in conditiile evolutiilor actuale in economie si in societate. Cu o caracterizare sintetica, obiectivul lucrarii il constituie managementul si auditul performantei, fiind analizat dintr-o perspectiva sistemica si multidimensionala: principii si abordari, ciclul de viata, clasificari si diferente fata de alte tipuri de audit. Sunt tratate, de asemenea, doua axe majore pentru auditul performantei: auditul performantei in mediul de afaceri si auditul performantei in sectorul public, in viziunea standardelor si a bunelor practici recunoscute de institutiile supreme de audit.

In acelasi context, si, dupa parerea noastra, ca element de originalitate in ceea ce priveste literatura de specialitate, este abordata si conexiunea dintre auditul performantei si tehnologia informatiei, dintr o dubla perspectiva: auditul performantei intr-un mediu informatizat si evaluarea performantei (unei activitati, unui program sau unui sistem, bazate pe tehnologia informatiei).

Elementul de originalitate al lucrarii, pe care l-am evidentiat mai sus, consta in efortul de unificare a celor doua domenii mentionate. Poate ca in timp vom asista la unificarea efectiva, conceptuala si metodologica, a celor doua tipuri de audit al performantei, iar prezenta lucrare are darul de a deschide o asemenea perspectiva.

Pentru detalii care confirma aceste aprecieri globale, ne vom referi pe scurt la contributiile specifice ale lucrarii.

Indiscutabil, tematica abordata este, in sine, complexa si comporta clarificari teoretice si practice. In raport cu aceasta realitate, o contributie importanta a lucrarii este, in opinia noastra, adoptarea si detalierea unui sistem de masurare aferent notiunii de performanta, bazat pe valoare (rezultata din banii investiti), pe indicatori de performanta si pe factori de succes critici.

O alta contributie originala o constituie tratarea auditului performantei dintr-o perspectiva holistica, respectiv a ciclului de viata al auditului si a managementului auditului, prin prisma sistemului de indicatori propus impreuna cu discutarea aspectelor conexe: criterii, fluxul generic de auditare, colectarea, analiza si interpretarea probelor de audit si altele (cititorul interesat le va gasi in lucrare). Subliniem, in acelasi context, si abordarea auditului in relatie cu tehnologia informatiei, respectiv cu mijloace informatice si intr-un mediu informatizat, care constituie un subiect interesant de studiu, deopotriva in plan teoretic si practic pentru toate institutiile de audit sau de reglementare si standardizare reprezentative pe plan international.

Lucrarea Managementul si auditul performantei pentru sectorul public si mediul de afaceri pe care o prezentam include si o parte substantiala dedicata laturii aplicative; fara a intra in detalii, vom prezenta doar o lista de subiecte de interes cert pentru cercetatorii si practicienii interesati: auditul performantei in mediul de afaceri, auditul performantei in sectorul public in viziunea standardelor de audit INTOSAI, bunele practici pentru auditul programelor guvernamentale.

Un subiect cu caracter de noutate il constituie, de asemenea, abordarea auditului din perspectiva mediului, lucrarea incluzand atat aspecte legate de contextul international cat si elemente cu caracter metodologic.

Valentele aplicative ale lucrarii sunt completate cu standarde, cerinte si cunostinte specifice pentru auditori, precum si cu un studiu de caz, derivat dintr-o misiune reala de audit, privind auditul performantei implementarii si utilizarii Sistemului e-guvernare din Romania.

Desigur, cititorul interesat va regasi elementele pe care le-am evidentiat mai sus, dar cu siguranta si multe altele de interes, in lucrarea Managementul si auditul performantei pentru sectorul public si mediul de afaceri, a doamnei dr.ec. Claudia Ionescu, care ofera o abordare din perspectiva moderna a unor domenii si subiecte de cercetare si inovare de un real interes, emergente sau cu o dinamica deosebita datorita evolutiilor actuale in plan economic si social.

Continutul stiintific al expunerii este in concordanta cu nivelul scolilor si institutiilor celor mai avansate pe plan mondial. In acelasi timp, insa, intelegerea continutului este facilitata de definitiile si prezentarea riguroasa a principiilor, conceptelor si arhitecturilor de sistem expuse, care fac lucrarea relativ usor accesibila in pofida complexitatii subiectelor tratate.

Ar merita subliniata actualitatea lucrarii prin prisma preocuparilor europene, in mod special, a implicatiilor mecanismelor de guvernanta economica, corporatista si performanta inregistrata, evaluata si masurata stiintific, auditata profesionist.

Dupa cum am mentionat, un interes deosebit prezinta si elementele cu caracter practic, acestea oferind o baza de pornire solida pentru un practician interesat de domeniul auditului performantei.


Dr.ec. Eugen Nicolaescu

Informații suplimentare

Titlu

Managementul si auditul performantei pentru sectorul public si mediul de afaceri

Preț

35,00

ISBN

9786066470315

Format

Academic

Pagini

306

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul si auditul performantei pentru sectorul public si mediul de afaceri”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON