Managementul relatiilor publice

15,00 lei

Descriere

Aceasta lucrare este destinata intelegerii relatiilor publice nu doar ca o functie de comunicare si de creere de imagine dar si ca o functie a managementului. Acest aspect face ca o structura de relatii publice sa devina o valoare adaugata pentru o organizatie deoarece ajuta la mentinerea echilibrului intre interesele acesteia si interesele publicurilor ei.

Astfel, James Grunig, unul din autorii celor mai prestigioase lucrari in domeniul relatiilor publice, aduce in dezbatere „teoria valorii create prin relatii publice”, el argumentand ca prin relatii publice se creaza valoare nu numai pentru o organizatie ci si pentru societate in ansamblul ei.

Este din ce mai evidenta, interdependenta dintre o organizatie si mediul ei care creaza, in fapt, nevoia de relatii publice. Ca urmare, apare necesitatea de a conecta managementul si relatiile publice.

De aceea, lucrarea „Managementul relatiilor publice” se doreste a fi un instrument in studiul acestui domeniu, plin de provocari dar si in plin proces de dezvoltare.

Marcela Monica Stoica

Informații suplimentare

Titlu

Managementul relatiilor publice

Preț

15,00

ISBN

978-606-26-0361-8

Format

Academic

Pagini

115

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul relatiilor publice”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON