Strategii păcănele electronic

  1. Cele Mai Bune Păcănele Electronice În Cazinouri: Cu toate acestea, vă garantăm că veți căuta să vă extindeți orizonturile înainte de prea mult timp.
  2. Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite - Quickfire oferă una dintre cele mai extinse rețele de jackpot progresiv din industrie.
  3. Blackjack Pentru Jocuri De Cazinou Cu Bani Reali În 2023: Au un număr mare de jocuri totale disponibile, dar în principal au o mare selecție de jocuri de ruletă pentru a alege, de asemenea.

Bani din jocuri de cazinou fără depozit online

Joc De Cazinou Ruletă
Caesar joacă rolul lui wild și vine pe rolele 1, 2, 3 și 4.
Jocuri Blackjack Electronic 2023
Acest lucru vă va ajuta să cunoașteți bonusurile oferite și cum să fiți eligibili.
În cazul în care filmul Gladiator a prins într-adevăr interesul multora, după aceea seriile și filmele au început să apară din ce în ce mai mult pe ecrane.

Jocuri populare blackjack sigur cazinou gratis 2023

Cele Mai Bune Bonusuri De Ruletă Electronică Fără Depunere
Vikingii sunt oameni populari cu dezvoltatori de jocuri slot și iată câteva alte titluri pe care le puteți explora.
Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Bani Reali 2023
Între timp, trei apariții ale garanției amber că veți găsi unele jocuri gratuite pentru a juca, care au loc într-una din cele trei zone ale celebrului dinosaur park.
Jocuri Română Slot Online

Managementul financiar al firmei. Grile si aplicatii

29,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Cod: 842698Autor: Grigore Maria Zenovia, Nicolescu Maria-Loredana, Ștefan-Duicu Viorica-MirelaData apariție: 08-09-2019 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea este conturata ca o joncțiune intre mijloacele existente de expunere a ideilor in domeniu, cu demersuri noi și rezultante exclamative care cauta sa depașeasca spațialitatea construcțiilor de idei expuse pana acum și sa atinga, printr-un feed-back pozitiv, un contrapunct epistemologic, o imbinare armonioasa de metode utile și ingenue.
Structurata in opt capitole ce conțin Grile, Aplicații rezolvate, Aplicații propuse și Rebusuri, lucrarea este privita din punct de vedere al importanței ca un fractal specific, cu fiecare parte componenta utila in egala masura, ca un anafront in calatoria cu balonul cu aer cald, ca un gradient semnificativ in parcurgerea tuturor cunoștințelor conținute in lucrare.
Speram ca acest material sa fie in consonanța cu entuziasmul pe care il impartașim și sa oglindeasca efervescența didactica pe care o avem și pe care o transmitem dincolo de caracterele așezate pe hartie, prin experiența și provocarile carierei universitare.

Informații suplimentare

Titlu

Managementul financiar al firmei. Grile si aplicatii

Preț

29,00

ISBN

978-606-26-1095-1

Format

ACADEMIC

Pagini

204

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul financiar al firmei. Grile si aplicatii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON