Managementul crizelor în organizatii – o abordare adaptiv

26,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 12686Autor: Bakos Levente-AttilaData apariție: 01-10-2020 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea se incadreaza in acel curent al științei managementului, care cauta alternative pentru conceptele din managementul clasic al lui F.W. Taylor sau al lui H. Fayol. Tezele formulate de marii clasici ai managementului, cu mai mult de un secol in urma, și inca incetațenite in practica de astazi, se bazeaza pe realitatea primei ere a revoluției industriale. Condițiile actuale insa, cer o abordare noua, mai apropiata de a patra revoluție industriala (Industry 4.0).

Chiar daca am facut referire la industrie, nu dorim sa se creada ca aceasta carte este orientata predilect spre aceasta, din contra, dorim sa demonstram utilitatea ei generala, in situații de criza in diverse domenii. Bunaoara, recenta pandemie de Covid19, demonstreaza acest aspect, evidențiind noile valențe in comunicarea de criza, nevoia de adaptare pe termen scurt, flexibilitatea și capacitatea de luare a deciziei in condiții de incertitudine și risc, elemente pe care incercam sa le evidențiem și sa le explicam și noi in aceasta lucrare.

Perspectivele managementului de criza, in opinia autorilor, converg spre o gestionare bazata pe o abordare mai adaptiva, caracteristica unei societați in permanenta schimbare precum cea din zilele noastre, supusa diverselor influențe, de diferite intensitați, pe toate planurile (economic, socio-cultural, al mediului fizic, internațional etc.)

Informații suplimentare

Titlu

Managementul crizelor în organizatii – o abordare adaptiv

Preț

26,00

ISBN

978-606-26-1234-4

Format

A5

Pagini

150

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul crizelor în organizatii – o abordare adaptiv”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON