Managementul apelor subterane

135,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 5603Autor: Grigore-Rădulescu Florian, Pascu Mircea-Radu, Rojanschi Vladimir, Tevi GiulianoData apariție: 09-03-2012 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Managementul apelor subterane este o lucrare importanta consacrata investigarii, evaluarii si exploatarii rationale a resurselor de ape subterane elaborata de M. Pascu, V.Rojanschi, G.Tevi, F.G.Radulescu.

Lucrarea a fost prezentata de profesorul Daniel Scradeanu, presedintele Asociatiei Hidrogeologilor din Romania care a folosit acest prilej pentru a omagia presonalitatea cunoscutului hidrogeolog Mircea Pascu.

Mircea Pascu, membru al fondator al A.H.R., autor al unor importante lucrari in hidrogeologia romaneasca, nu a mai avut prilejul sa-si vada publicata ultima sa lucrare pentru ca soarta cruda l-a luat dintre noi.

Managementul apelor subterane, o lucrare extinsa (peste 800 pagini), echilibrat construita pe problematica actuala a apelor subterane, a aparut in conditii grafice de exceptie la editura Prouniversitaria, si va fi un ghid de mare utilitate pentru cei care lucreaza in domeniul apelor subterane din Romania.

Informații suplimentare

Titlu

Managementul apelor subterane

Preț

135,00

ISBN

978-973-129-905-1

Format

Academic 17×24 mm

Pagini

815

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul apelor subterane”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON