Limba engleza contemporana

30,00 lei

Categorii: , Cod: 9640Autor: Ivanov DoinaData apariție: 21-12-2015 Răsfoiește

Descriere

Acest manual de Limba Engleza Contemporana este dedicat studenților Facultații de Limbi și Literaturi Straine de la Universitatea Creștina „Dimitrie Cantemir” din București care studiaza limba engleza pe langa alte limbi straine.
Manualul este conceput in doua parți: prima parte conține elemente de morfologie, referitoare la verb și anume aspectul, timpul și verbele modale, materie care se studiaza in primul an de studiu la facultate și a doua parte referitoare la sintaxa frazei, materie care se studiaza in ultimul an de studiu. Materialul prezentat este foarte util studenților incepand cu primul an și pana la sfarșitul facultații.

Prima parte este prezentata sub forma de slide-uri, care conțin informații concise, pe scurt despre aspect, tense, modality (modal verbs). A doua parte este prezentata pe larg și conține douasprezece capitole referitoare la clasificarea propozițiilor subordonate prin analogie cu parțile de vorbire și cu parțile propoziției, corespondența timpurilor, vorbirea directa și indirecta, interogația și negația, ordinea cuvintelor in propoziție și exerciții.

Manualul de Limba Engleza Contemporana aduce un important plus al varietații in abordare a noului, in timp ce structura unitara a acestuia urmarește cultivarea aptitudinilor multiple, dezvoltarea unui model de studiu individual, stimularea procesului de invațare continua, fara de care achiziția unei limbi straine este imposibila. Manualul poate deveni un instrument de lucru, un suport al activitații de seminar, exercițiile ofera posibilitatea testarii cunoștințelor dobandite.

Pentru studiul limbii engleze studenții trebuie sa dispuna de noțiuni de gramatica care sa-i ajute sa se exprime corect și sa se perfecționeze continuu. Cu speranța ca utilizarea acestui manual va stimula dorința voastra de cunoaștere prin munca temeinica va dorim mult succes tuturor!

Conf.univ.dr. Doina IVANOV

Informații suplimentare

Titlu

Limba engleza contemporana

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0334-2

Format

Academic

Pagini

222

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Limba engleza contemporana”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON