Poker ca la aparate cu fructe

  1. Jocuri De Noroc Cazinouri: Scufundă-te într-un joc de dublare, acesta este oferit tuturor jucătorilor, cuceriți de jocuri incredibile Sg Digital Wms..
  2. Jocuri Populare Cele Mai Bune Păcănele Cazinou Gratis 2023 - Acest articol vă arată cum să faceți mișcări precum bluffs, check-raise și slowplays în așa fel încât să vă minimizați riscul și să vă îmbunătățiți șansele de a obține profit.
  3. Cele Mai Bune Păcănele Online Gratuite În România 2023: Nu în ultimul rând, cazinoul arată grozav, iar aplicația magazinului său este ușor de descărcat, instalat și utilizat.

Cazinou fără depozit si jocuri de noroc

Bonus Fara Depunere Cele Mai Bune Păcănele Mobil
Există, de asemenea, puncte comp care sunt acumulate în timp ce joacă anumite jocuri.
Cel Mai Bun Site De Cele Mai Bune Ruletă
Nu contează unde și cum doriți să lansați Jocuri Red Tiger.
Da, putem vorbi despre visul pe care l-ai avut care ți-a arătat cine va câștiga jocul, dar asta e cât de departe ar trebui să meargă.

Jocuri cu ruleta sigura noi

Cazinou Web Fără Depozit Sloturi Gratuit
Când vorbim despre industria jocurilor de cazino Microgaming preia conducerea oferind cele mai bune opțiuni de joc slot.
Cele Mai Bune Ruletă Electronica Cazinou Gratis
Mai jos, am compilat o listă cu cele mai frecvente întrebări adresate de cititorii noștri.
Jocuri Cazinou Gratuite Blackjack Electronic Ară 2023

JUS EST ARS BONI ET AEQUI

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 382273Autor: Institutul de cercetari juridice Acad. Andrei Radulescu Academia RomanaData apariție: 18-10-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Una dintre frumoasele cutume stiintifico-universitare reluate in ultimele decenii este si aceea a elaborarii si publicarii unor volume de omagiere a operei si activitatii unor personalitati aflate la apogeul carierei lor profesionale. Intitulate divers, „Ad honorem…, Liber amicorum, Mélanges en l’honneur de…”, ele sunt menite sa exprime pretuirea si consideratia colaboratorilor, colegilor de breasla in general, fata de opera si omul ajuns la momentul bilantului activitatii si maximum recunoasterii meritelor sale.
Este si cazul lucrarii de fata, ale carei randuri prefatatoare am onoarea ca, in calitate de Director al Institutului de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” al Academiei Romane, sa le pun pe hartie.

Cercetatorul stiintific emerit si profesorul universitar dr. Dumitra Popescu, reputat specialist in dreptul international public, aflata acum la momentul unei frumoase aniversari, face parte din noua scoala romaneasca de drept international, afirmata prin excelenta in cadrul Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane (ICJ), in ultima jumatate de veac.

Chiar daca, in cadrul amplei deschideri a invatamantului superior romanesc, in general, si a celui juridic, in special, dupa 1990, a urmat cu succes si cariera didactica, Domnia Sa ramane, inainte de toate, cercetatorul jurist care, la absolvirea Facultatii de Stiinte Juridice a Universitatii din Bucuresti, in 1958, venea la ICJ pentru formare profesionala si afirmare stiintifica. Facea parte din noua generatie a membrilor Institutului si prima care avea sansa sa se pregateasca cu titlu principal pentru activitatea de cercetare stiintifica in domeniul dreptului. Aflat atunci sub conducerea profesorului Traian Ionascu, ca director, si a cercetatorilor E. Barasch si I. Vantu, ca directori adjuncti, ICJ parcursese deja anii de inceput, isi structurase domeniile de activitate si isi prefigurase prioritatile si, poate inainte de toate, se constituise „echipa fondatorilor”, din marile personalitati formate in perioada interbelica si care puteau sa impartaseasca din cunostintele si experienta lor noilor veniti. De la inceput, doamna Dumitra Popescu a facut parte din sectorul de drept international public, alaturi de remarcabili specialisti precum profesorii Mihail Ghelmegeanu, Edwin Glaser sau Alexandru Bolintineanu si i-a ramas credincioasa de-a lungul intregii sale cariere profesionale.

Informații suplimentare

Titlu

JUS EST ARS BONI ET AEQUI

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0648-0

Format

B5

Pagini

300

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „JUS EST ARS BONI ET AEQUI”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON