Jurisdictii internationale si europene

40,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 8395Autor: Ionescu Steluța, Mătușescu Constanța, Vlădilă Lavinia MihaelaData apariție: 15-06-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea Jurisdictii internationale si europene se doreste a fi un manual util atat studentilor facultatilor de drept, cat si practicienilor, precum si celor interesati de justitia internationala si europeana.
Autoarele au abordat, in capitole distincte, plecand de la general catre special, Curtea Internationala de Justitie, Tribunalul International pentru Dreptul Marii, Curtea Penala Internationala, Curtea Europeana a Drepturilor Omului si Sistemul jurisdictional al UE. Interesul pentru aceasta lucrare rezida din structurarea clara si ordonata a fiecarui capitol in parte, fiecare sistem jurisdictional fiind abordat din dubla perspectiva a organizarii si functionarii sale, fiind detaliate elementele de procedura, ceea ce confera lucrarii o mare aplicabilitate practica. De asemenea, aspectele de idenit ale volumului sunt conferite de prezentarea unor spete relevante pentru fiecare jurisdictie in parte, insistandu-se asupra rolului jurisprudentei la nivel european si international, cu influente directe in dreptul intern.

Informații suplimentare

Titlu

Jurisdictii internationale si europene

Preț

40,00

ISBN

978-606-647-985-1

Format

Academic

Pagini

340

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jurisdictii internationale si europene”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON