Investigarea interpretarii juridice si a rezultatului acesteia prin intermediul semanticii si hermeneuticii juridice

27,00 lei

Categorii: , Cod: 13059Autor: Pau ClaudiaData apariție: 10-03-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea intitulata „Investigarea interpretarii juridice si a rezultatului acesteia prin intermediul semanticii si hermeneuticii juridice”, surprinde compatibilitatile interpretarii juridice cu semantica si hermeneutica juridica, dar si inadecvarile lor, prin realizarea unui demers interpretativ asezat de catre autoare sub semnul semnificatiilor principiilor interpretarii juridice. Asadar, este analizata comparativ interpretarea juridica prin exigentele sale, care, daca sunt respectate, il scutesc pe interpret de improvizatie si eroare.
Autoarea realizeaza o abordare a imaginii acestora si a semnificatiilor lor, dincolo de cliseele cu care ne-am obisnuit, atat din perspectiva metodologiei juridice, a conceptualismului juridic dar si a semanticii si hermeneuticii juridice. Pastrand aceeasi unitate textuala constatam ca obiectivul demersului interpretativ este atins (are eficienta in rezultat) sub controlul consecvent al mai multor reguli, unele de eficienta, altele de intemeiere a interpretarii.

Informații suplimentare

Titlu

Investigarea interpretarii juridice si a rezultatului acesteia prin intermediul semanticii si hermeneuticii juridice

Preț

27,00

ISBN

978-606-26-1299-3

Format

Academic

Pagini

168

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Investigarea interpretarii juridice si a rezultatului acesteia prin intermediul semanticii si hermeneuticii juridice”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON