Introducere in dreptul international public

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9075Autor: Diaconu IonData apariție: 01-04-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Aceste Note de Curs raspund unei realitați; studenți ai anului I, care nu au cunoștințe de baza de drept constituțional, civil sau alte discipline, trebuie mai intai sa ințeleaga sensul și conținutul diferitelor concepte și norme ale dreptului internațional și apoi sa rețina esențialul acestora.

Pentru aceasta, am extras din manuale și lucrari anterior publicate principalele idei și concepte, vizand studenți ai anului I care nu sunt juriști și care se pregatesc sa imbrațișeze aceasta profesie și pentru o disciplina de un semestru.

Lucrarea ramane consecventa preocuparii de a inscrie normele de drept internațional in contextul in care se formeaza și se aplica, acela al relațiilor internaționale; evoluția dreptului internațional se impletește cu istoria relațiilor internaționale; scurtele incursiuni in istorie pe care le conține lucrarea sunt menite sa ofere cadrul in care s-au produs diferitele evenimente care au determinat evoluții semnificative, factorii care le-au determinat, și a ințelege sensul acestor evoluții.

Abordarea de baza ramane insa cea a juristului, urmarind sa desprinda conținutul principiilor și normelor dreptului internațional așa cum sunt ele ințelese și aplicate in prezent.
Lucrarea ofera esențialul la fiecare din capitolele dreptului internațional. Bibliografia indicata la fiecare capitol, formata din lucrari scrise dupa 2000, ofera posibilitatea de a intreprinde studii mai aprofundate, pentru cei care doresc.

Autorul

Informații suplimentare

Titlu

Introducere in dreptul international public

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0123-2

Format

Academic

Pagini

196

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Introducere in dreptul international public”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON