IN GIRO PER L’ITALIA IN 14 TAPPE. Corso di lingua italiana per parlanti rumeno Livelli A1 – B2

65,00 lei

Categorii: , Cod: 12035Autor: Cazacu Lidia, Silvestrini Marcello, Vrămuleț MarinelaData apariție: 09-10-2019 Cuprins Răsfoiește

Descriere

IN GIRO PER L’ITALIA IN 14 TAPPE este un CURS DE LIMBA ITALIANA care se adreseaza vorbitorilor de limba romana interesati sau pasionati de limba, cultura si civilizatia italiana. Cursul a luat nastere in urma studiilor si a experimentelor unui grup de cadre didactice universitare care au fructificat pregatirea lor in Italia si experienta dobandita la cursurile de limba italiana in Romania si Republica Moldova. Contributia importanta a Autorilor se remarca prin distribuirea rationala a materiei, prin articularea coerenta a fazelor etapelor, printr-o variata gama de aplicatii si solutii creative. In mod special, se bazeaza pe principiul glotodidacticii care sustine ca trebuie sa se plece de la limba pentru a ajunge la regula si nu invers. Din punct de vedere metodologic, acest curs ofera elevilor si studentilor competente plecand de la nivelul A1, continuand cu A2, B1, pana B2 conform cerintelor Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi Straine. Cele 14 etape ale CALATORIEI IN ITALIA sunt traditionalele unitati didactice. Fiecare etapa este constituita din 10 sectiuni marcate si conturate in mod riguros. 1. Text introductiv 2. Lexic 3. Intelegere 4. Automatisme 5. Lucru pe text 6. Sinteza gramaticala 7. Hai, incearca! 8. Civilizatie si Cultura 9. Test de recapitulare 10. Auditie musicala.

Informații suplimentare

Titlu

IN GIRO PER L’ITALIA IN 14 TAPPE. Corso di lingua italiana per parlanti rumeno Livelli A1 – B2

Preț

65,00

ISBN

978-606-26-0980-1

Format

ACADEMIC

Pagini

386

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „IN GIRO PER L’ITALIA IN 14 TAPPE. Corso di lingua italiana per parlanti rumeno Livelli A1 – B2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON