Impactul guvernantei corporative asupra nivelului de raportare financiara

50,00 lei

Descriere

Lucrarea prezinta o viziune economica asupra guvernanței corporative in contextul pragmatismului specific mediului economic. Sunt explicate mecanismele și modalitațile in care decizia manageriala se poate rasfrange asupra raportarilor financiare, cu un accent distinct asupra incidenței și efectelor neconformarii.

Studiul este concentrat asupra sectorului public, acolo unde atenția nu este indreptata neaparat spre criteriile de profitabilitate, ci spre performanța și eficiența in gestionarea fondurilor și patrimoniului public cu scopul final al satisfacerii binelui comun, avand cetațeanul in rolul beneficiarului final al serviciului public.

O serie de dileme captiveaza perspectivele de analiza, atat ale mediului academic, cat și ale societații in general: Interesul influențeaza performanța sau performanța influențeaza interesul? Neconformarea naște interes sau interesul naște neconformare? Lucrarea ofera cititorului clarificari, analize comparative, studii de caz și raspunsuri cu un puternic interes de aplicare.

Reconciliind diverse abordari de cercetare și inspirata de contextul actual, prezenta lucrare propune soluții prin care managementul poate utiliza informația contabila in relație cu rezultatele unor evaluari externe ale activitații, pentru rezolvarea unor probleme practice. Sunt oferite sistematic abordari conceptuale și empirice noi, orientate sinergic spre imbunatațirea performanței instituționale cu ajutorul analizei-diagnostic a neconformitaților financiare in sectorul public.

 

Informații suplimentare

Titlu

Impactul guvernantei corporative asupra nivelului de raportare financiara

Preț

50,00

ISBN

978-606-26-1458-4

Format

Academic

Pagini

240

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Impactul guvernantei corporative asupra nivelului de raportare financiara”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON