Impactul analizei performantelor economico-financiare asupra capacitatii manageriale

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9176Autor: Trandafir Raluca-AndreeaData apariție: 01-07-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Am fost onorata sa scriu aceste randuri și sunt mulțumita sa constat ca sunt contemporana cu o generație de tineri care dau dovada de profesionalism, daruire, care continua viața la catedra universitara.

Autoarea se prezinta in fața specialiștilor și a studenților cu o carte utila, de o calitate remarcabila.
Ea s-a angajat cu talent, pasiune și simț de raspundere in imbogațirea lucrarilor privind impactul analizei performantei asupra mediului de afaceri si in special asupra celui din industria hoteliera in contextul actual.

Am remarcat dorința de a servi interesele informaționale ale specialiștilor in domeniul managementului crearii valorii care reprezinta o metoda de abordare relativ noua și al carui obiectiv fundamental il reprezinta masurarea performantelor financiare ale intreprinderii.
De remarcat susținerea aspectelor teoretice și metodologice cu studii de caz relevante din industria hoteliera.

Este laudabila abordarea unor elemente de originalitate in aria investigata prin utilizarea de metode statistice si modele econometrice dar mai ales luarea in considerare a indicatorilor de masurare a crearii de valoare la o intreprindere hoteliera. Surprinde intr-o maniera realista faptul ca intreprinderile din industria hoteliera pierd bani, chiar daca inregistreaza un rezultat contabil pozitiv.

Sunt conturate cateva concluzii pertinente care ar putea fi urmate de politica manageriala a intreprinderilor. In vederea cresterii si imbunatatirii performantelor se prezinta cateva strategii care ar trebui adoptate la nivel de intreprindere hoteliera.

Nu in ultimul rand subliniz abilitatea autoarei de a pune in valoare elementele traditionale, actuale si de perspectiva ale temei abordate, particularizand analiza performantelor economico-financiare la intreprinderile din industria hoteliera din zona litoralului romanesc.
Constienta ca autoarea a incercat sa se departeze de cercetarile cunoscute, pentru a imprima demersului sau o amprenta personala ii doresc sa nu se opreasca doar la aceasta carte și sa ne introduca in alte abordari științifice.

Prof.univ.dr.
Mariana Mirea

Informații suplimentare

Titlu

Impactul analizei performantelor economico-financiare asupra capacitatii manageriale

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0257-4

Format

A5

Pagini

202

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Impactul analizei performantelor economico-financiare asupra capacitatii manageriale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON