Jocuri cazinou gratuite cele mai bune ruletă electronica 2023

  1. Spins Gratuite Online Sigure 2023: Încercați-vă norocul în zona interesantă de jocuri de masă, unde puteți juca ruletă, Blackjack, Baccarat, Video Poker și alte jocuri.
  2. Jocuri Slot Gratuite Cu Cele Mai Bune Caracteristici Și Grafică - Din cauza sistemelor de operare generator de numere aleatorii care folosesc cele mai multe sloturi online, nu este un caz de mai mult te joci, mai multe șanse aveți de a câștiga.
  3. Cazinou Online Românesc Cu Rotiri Gratuite Fără Depunere În 2023: Jocul se învârte în jurul funcției Megaways, ceea ce înseamnă că cele 6 role din slot au o dimensiune diferită la fiecare rotire, variind între 2 și 6 rânduri.

Rotiri gratuite ruleta 2023

Română Ruleta Sigura Online Gratis
Există multe jocuri interesante și populare în secțiunea LIVE dealer.
Blackjack Profitabil Gratuite
Prin urmare, selecția cazinourilor online spaniole include numai site-uri de cazinou spaniole care vă pot oferi cele mai esențiale caracteristici și opțiuni de jocuri de noroc de care aveți nevoie.
Simbolurile includ A-10 royals, cel mai mare plătitor simbol Rainbow Riches logo, și nu veți dori să pierdeți moneda de aur wild.

777 Cele mai bune 3d sloturi jocuri 2023

Top Case De Pariuri Stradale Din Romania Cu Cele Mai Bune Recenzii
Jucătorul începe bonusul de învârtire gratuită cu 6 învârtiri gratuite dacă atinge trei simboluri de învârtire gratuită, cu 9, 12 și 15 învârtiri gratuite acordate pentru patru, cinci și respectiv șase simboluri de învârtire gratuită.
Aparate Română Ruleta Sigura Gratis
De la difuzoare stereo de dimensiuni turn la televizoare consola leviathan, credo părea să fie dacă este mai mare, trebuie să fie mai bine.
Jocuri Cele Mai Bune Blackjack Electronic Cazinou Gratis

Ghid simplificat si actualizat pentru aplicarea TVA

30,00 lei

Categorii: , Cod: 2670Autor: Cocoș Virginia GreceanuData apariție: 23-09-2009

Descriere

Lucrarea Ghid simplificat si actualizat pentru aplicarea TVA este o lucrare destinata tuturor contribuabililor care desfasoara o activitate economica si in aceasta calitate sunt obligati sa cunoasca legislatia fiscala cu privire la TVA si sa o aplice cu strictete. Aceasta lucrare este o sinteza actualizata la 31 iulie 2009 a  Titlului VI „Taxa pe valoarea adaugata” din Codul fiscal, comentat pe baza Normelor metodologice de aplicare si a textului din Codul fiscal, innobilat cu alte legi conexe cum este Codul Vamal si Codul de procedura fiscala, precum si cu monografii contabile legate de aplicarea TVA in diverse imprejurari speciale.

Ideea de elaborare a lucrarii de fata a aparut dupa complicarea legislatiei fiscale privind TVA incepand cu data de 1 ianuarie 2007 cand Romania a aderat la Comunitatea Europeana si notiunea de ” persoana impozabila” a devenit o notiune generala, aplicandu-se si institutiilor publice care, de regula, sunt persoane juridice neimpozabile, precum si beneficiarilor, nu numai producatorilor si prestatorilor, prin  introducerea impozitarii „de siguranta” aplicata si acestora, obligati sa se inregistreze ca platitori de TVA si sa comunice un cod valabil de TVA furnizorilor/prestatorilor.

Prin aceasta lucrare care sintetizeaza, simplifica, actualizeaza si comenteaza legislatia fiscala, vamala si contabila pe problema aplicarii TVA se urmareste punerea la dispozitia contribuabililor, oameni de afaceri, comercianti, cat si a profesionistilor liberi care exercita profesia de experti contabili, contabili autorizati, auditori financiari, consultanti fiscali, lichidatori, avocati etc. a unei brosuri care sa inlesneasca intelegerea aplicarii legislatiei fiscale privind TVA si care sa poata fi luata „in  buzunar” pentru a fi folosita in orice loc unde se negociaza afaceri impozabile la TVA.

Nu trebuie sa lipseasca din „bagajul” nimanui aceasta brosura valoroasa.

Informații suplimentare

Titlu

Ghid simplificat si actualizat pentru aplicarea TVA

Preț

30,00

ISBN

978-973-129-471-9

Format

Academic 17×24

Pagini

208

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ghid simplificat si actualizat pentru aplicarea TVA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON