Gestiunea financiara a institutiilor publice. Curs universitar

27,00 lei

Categorii: , Cod: 13868Autor: Dobre ElenaData apariție: 11-02-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea trateaza problematica procesului bugetar din instituțiile publice ca entitați operaționale de baza prin care sistemul bugetar funcționeaza. Buna gestiune financiara da eficiența procesului bugetar și de aici putem intui utilitatea lucrarii ca și curs universitar.

Cursul poate fi apreciat nu numai in problematica finanțelor publice in general, dar mai ales in practica finanțelor publice locale, inclusiv a autonomiei locale. Cursul ofera studii de caz privind riscurile in gestiunea financiara a serviciilor de utilitați publice locale și prezinta anumite dificultați  in procesul  achiziției publice.

Cu toate provocarile și dificultațile ocazionate, țara noastra a parcurs o reforma profunda de modernizare și adecvare  a administrației publice la contextul european.

In contextul integrarii țarii noastre in Uniunea Europeana, politicile bugetare naționale sunt influențate in mare masura de politicile publice europene și in mod specific de politica de coeziune regionala a Uniunii Europene. Abordarea dezvoltarii economiei locale reclama aplicarea adecvata a principiilor, parametrilor și politicilor de dezvoltare economica locala practicate la nivelul Uniunii Europene.

Informații suplimentare

Titlu

Gestiunea financiara a institutiilor publice. Curs universitar

Preț

27,00

ISBN

978-606-26-1499-7

Format

Academic

Pagini

140

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gestiunea financiara a institutiilor publice. Curs universitar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON