Fiscalitate si finantele intreprinderii

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 371680Autor: Ionescu Roxana, Penu DanielaData apariție: 29-03-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea “Fiscalitate si Finantele Intreprinderii. Aplicatii, Studii de caz si Teste grila” a fost conceputa deoarece in orice domeniu de activitate apar din ce in ce mai mult conotatii financiare.

Pe parcursul lucrarii, am prezentat aspecte legale care reglementeaza activitatea agentilor economici in prezent, exemplificari ale modului de aplicare a regulilor fiscale si aplicatii propuse spre rezolvare.

Lucrarea este structurata in doua parti. In prima parte, prin intermediul metodelor si tehnicilor abordate, ne propunem sa evidentiem importanta impozitelor si taxelor in activitatea unui agent economic. Metodele si tehnicile abordate au la baza prevederile Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv normele de aplicare ale acesteia. De asemenea, in conceperea lucrarii am tinut cont si de problemele cu care s-au confruntat in practica anumiti agenti economici.

In cea de-a doua parte a lucrarii ne-am propus sa prezentam importanta deciziilor adoptate de managerii societatilor in functie de indicatorii de analiza, gestiune si planificare financiara.

Lucrarea este structurata pe opt capitole. Fiecare capitol abordeaza teme de actualitate si prezinta aplicatii practice rezolvate, studii de caz propuse spre rezolvare si teste grila de evaluare a cunostintelor.

Prin tematica pe care o abordeaza, prin continutul si nivelul sau, lucrarea se adreseaza studentilor de la facultatile cu profil economic, din invatamantul de zi si frecventa redusa. De asemenea, lucrarea poate fi o sursa de inspiratie pentru toate persoanele care doresc sa isi consolideze cunostintele financiare.

Aprecierile, observatiile si sugestiile de imbunatatire a structurii lucrarii vor fi valorificate intr-o editie viitoare.

Autorii

Informații suplimentare

Titlu

Fiscalitate si finantele intreprinderii

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0269-7

Format

Academic

Pagini

226

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fiscalitate si finantele intreprinderii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON