Finante

14,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9141Autor: Teodorescu Cristian DragoșData apariție: 02-05-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Finantele reprezinta o componenta esentiala a vietii economico-sociale a unui stat.
Finantele publice sunt indisolubil legate de constituirea resurselor financiare publice, de modul de repartizarea a acestora pentru satisfacerea nevoilor generale ale societatii, de impozite si taxe, datorie publica si nu in ultimul rand, de procesul bugetar specific Romaniei.

Lucrarea de fata isi propune a fi un instrument aplicativ al cunostintelor pe care le-am oferit studentilor in orele de curs si seminar.

Lucrarea este structurata pe capitole, corespunzatoare capitolelor din suportul de curs, cuprinzand teste de verificare si studii de caz rezolvate.

Testele de verificare ofera studentilor posibilitatea verificarii cunostintelor acumulate in domeniul finantelor publice si private, raspunsurile studentilor putand fi confruntate cu cele aflate la finalul lucrarii.

Studiile de caz sunt bazate pe indicatori statistici, formule de calcul si metode de analiza prezentate in cadrul cursurilor si seminariilor si acopera majoritatea aspectelor teoretice prezentate in suportul de curs.

Lucrarea se adreseaza studentilor Facultatii de Stiinte Economice din Universitatea de Petrol – Gaze din Ploiesti si constituie un instrument util in pregatirea si sustinerea examenului de finante.
Lucrarea cuprinde si un dictionar de termeni si definitii specifici finantelor publice, pe care studentii il pot consulta si utiliza in elaborarea raspunsurilor la testele propuse, cat si la intrebarile prin care studentii isi autoevalueaza cunostintele teoretice.

AUTORUL

Informații suplimentare

Titlu

Finante

Preț

14,00

ISBN

978-606-26-0314-4

Format

Academic

Pagini

98

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Finante”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON