Cazinou nou românia

  1. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Plus bine vă arată cel mai bun mod de a utiliza rotiri bonus pentru sloturi jocuri.
  2. Cele Mai Sigure Păcănele Mobil Cazinou Fără Depozit Pentru Jucătorii Din România - În luna noiembrie a aceluiași an, s-a întors pentru a face mai multe ravagii, dar de data aceasta pe parcursul a trei zile în loc de o sesiune de maraton de 11 ore.
  3. Cazinou Online Fără Depozit Cu Bani Reali: În cele din urmă, libertatea de alegere este chintesența.

Cont pariuri online

Bonusuri Sloturi Populare Cazino 2023
Asistența prin e-mail este disponibilă prin intermediul formularului de contact online pe care îl puteți accesa prin pagina centrului de ajutor.
Jocuri De Noroc Online Sigure În România
Asta a fost menționat doar în cazul în care credeți că acest recenzent nu are nicio idee despre ce tip de pește sunt, vă deranjează dacă au fost cod sau cod de cambulă au fost acolo ca o lovitură.
Apoi, există gratuit rotire marți care te 20 rotiri gratuite.

Jocuri cele mai bune 3d păcănele gratuite

Aparate De Cazinou Slot Gratis Online 2023
Jocul merge sub sunetele minunate ale apei susură.
Cele Mai Bune Blackjack Mobil Online Gratuite
Ceea ce înseamnă, desigur, este că vă puteți extinde sesiunile de jocuri de noroc, vă puteți păstra bankroll-ul și vă puteți distra mult mai mult atunci când vă adaptați strategia pentru a vă concentra pe desenarea cărților necesare pentru a crea clasamentele mai realizabile ale mâinilor de poker.
Română Blackjack Fără Depunere Noi Gratis

Fenomenul infractional de trafic de fiinte umane

29,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 3933Autor: Pasca FloreaData apariție: 13-09-2010

Descriere

Traficul de fiinte umane este un fenomen grav la adresa umanitatii, care nu poate fi starpit decat printr-o conlucrare efectiva a organelor judiciare indreptatite sa intervina atunci cand sunt lezate cele mai importante valori sociale, intrinseci naturii umane.

In prezent, exista o deficienta emotionala sinergica a organelor judiciare, intrucat structura formala de colaborare creata de catre legiuitor nu insufla un determinism profesionist (entuziasm motivat) in finalizarea optima a procedurilor judiciare si administrarii probelor, ca urmare a riscului criminogen al fenomenului traficului de fiinte umane.

Aceasta lucrare scoate in evidenta dificultatile teoretice si practice pe care le intampina organele judiciare in infaptuirea actului de justitie in acest domeniu, necesitatea unei colaborari interinstitutionale informale si cunoasterea fenomenului de victimologie, neajunsurile legislative in domeniu si la nivelul cooperarii informale, oferind solutii legislative de inlaturare a acestor neajunsuri.

Informații suplimentare

Titlu

Fenomenul infractional de trafic de fiinte umane

Preț

29,00

ISBN

978-973-129-540-4

Format

A5 14,5 x 20

Pagini

260

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fenomenul infractional de trafic de fiinte umane”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON