Falsul in acte. Aspecte clasice si moderne in cercetarea sa criminalistica

24,00 lei

Categorii: , Cod: 13480Autor: Alămoreanu SorinData apariție: 23-09-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Nimeni nu poate avea pretenția unei exhaustive realizari, caci realitatea din care se extrage seva cunoașterii nu se oprește in a ne oferi subiecte de studiu si reflecție. Daca la momentul susținerii publice a tezei ea conținea o serie de note originale, cel puțin pentru literatura si practica romana, in timp unele dintre acestea, considerate atunci „moderne” au devenit locuri comune, altele inscrise atunci in sfera „clasicului” si-au pastrat valoarea de baze necesar a fi cunoscute, fiind inca intalnite in practica. 

Dupa susținerea publica din 1998, am publicat in anul 2003 o forma revazuta a acestei teze sub titlul „Clasic si modern in examinarea criminalistica a documentelor suspecte” la editura Alma Mater. Acel titlu era conform cu ceea ce ne propusesem sa reprezinte studiul doctoral pe care conducatorul de doctorat l-a denumit simplu „Falsul in acte”. Am reluat unele subiecte in anul 2008, cand parti ale aceleiași teze au fost dezvoltate si folosite la publicarea impreuna cu Augustin Lazar a lucrarii „Expertiza criminalistica a documentelor – Aspecte tactice si tehnice”, Curs pentru studii de master la Editura Lumina Lex.

Cu ocazia revederii lucrarii in vederea prezentei publicari am gasit necesar sa adaugam pe alocuri unele note de natura a aduce la zi aspecte de reglementare legala, ca si elemente noi de dezvoltare metodica, ori tehnica in domeniul pe care il indica titlul tezei: ,,Falsul in acte”.  

Informații suplimentare

Titlu

Falsul in acte. Aspecte clasice si moderne in cercetarea sa criminalistica

Preț

24,00

ISBN

978-606-26-1421-8

Format

Academic

Pagini

150

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Falsul in acte. Aspecte clasice si moderne in cercetarea sa criminalistica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON