Expertiza marfurilor de import – export

32,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 4580Autor: Fântână Raul SorinData apariție: 06-04-2011 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Programa analitica a cursului de „Expertiza marfurilor de import-export” isi propune abordarea problematicii legate de cercetarea cauzelor, a modului de abordare si rezolvare a litigiilor aparute in relatiile comerciale de tranzactionare a marfurilor, la introducerea si la scoaterea marfurilor din tara.

Acest curs „Expertiza marfurilor de import-export are un caracter formativ pronuntat, fiind in acelasi timp teorie si metodologie, sinteza si cazuistica generalizata. Toate aplicatiile reprezinta studii de caz cu trimitere la expertize reale. Cursul opereaza cu o larga paleta multidisciplinara de cunostinte dobandite de viitorul economist pe parcursul pregatirii in facultate, incluzand legislatie specifica, termeni noi, metode de calcul al activelor evaluate, metode de evaluare a prejudiciului.

El este un sistem de instrumente valoroase pentru activitatea economistului din comert si nu numai.In aceste conditii „Expertiza marfurilor de import-export” se prezinta ca o disciplina anterioara expertizei merceologice, cu care se completeaza organic.

Ea incearca sa acomodeze studentul – viitorul specialist – cu notiunile specifice expertizelor, cu un vocabular – daca nu academic – specific si cu utilizarea corecta a termenilor, precum si sa clarifice prin metode interdisciplinare situatii potentiale din activitatea de derulare a contractelor comerciale intre diferiti parteneri, interni si internationali.

De asemenea, aceasta disciplina isi propune sa familiarizeze viitorii economisti specializati in relatii economice internationale cu legislatia specifica, cu directivele europene si mai ales cu interconexiunea dintre diferite documentatii juridice, intelegand ca, fara aplicarea corecta a legislatiei, interpretarea oricarei situatii neclare poate duce la rezolutii inadecvate, incorecte.

Nu mai putin, cursul „Expertiza marfurilor de import-export doreste sa evidentieze poate una din cele mai complexe forme de expertize: expertiza in proprietate industriala-intelectuala. 

Informații suplimentare

Titlu

Expertiza marfurilor de import – export

Preț

32,00

ISBN

978-973-129-614-2

Format

Academic

Pagini

324

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Expertiza marfurilor de import – export”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON