Expertiza contabila.Aspecte teoretice, studii de caz, teste grila.Editia a- II-a revazuta si adaugita

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 11110Autor: Matei Nicoleta CristinaData apariție: 13-03-2018 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Expertiza contabila presupune efectuarea unei lucrari de cercetare a unor fapte sau situatii de natura economico-financiara, solicitate fie de organele judiciare, fie de persoane fizice sau juridice in vederea solutionarii unor cauze ori pentru a stabili adevarul si legalitatea in raporturile lor de activitate. Expertizele contabile sunt efectuate de persoane care au calitatea de expert contabil, calitate dobandita in conditiile legii. Expertii contabili intocmesc cate un raport pentru fiecare expertiza in care prezinta si argumenteaza concluziile lor privind obiectivele fixate de solicitanti.

Lucrarea de fata prezinta aspectele teoretice referitoare la efectuarea expertizelor contabile judiciare si extrajudiciare, la intocmirea rapoartelor de expertiza contabila, necesitatea si rolul auditului de calitate, precum si la deontologia expertului contabil, completate de aspectele practice descrise in studiile de caz. Mentionam ca studiile de caz sunt inspirate din activitatea expertilor contabili, insa datele de identificare ale expertilor si partilor sunt ipotetice.

Autorii

Informații suplimentare

Titlu

Expertiza contabila.Aspecte teoretice, studii de caz, teste grila.Editia a- II-a revazuta si adaugita

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0885-9

Format

Academic

Pagini

142

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Expertiza contabila.Aspecte teoretice, studii de caz, teste grila.Editia a- II-a revazuta si adaugita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON