Drepturile pacientului. Abordari conceptuale si normative in dreptul international si european

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 392021Autor: Erimia Cristina-LuizaData apariție: 31-07-2020 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Tema de cercetare concretizata in teza de doctorat „Drepturile pacientului. Abordari conceptuale si normative in dreptul international si european” am ales-o avand in vedere faptul ca, in prezent, s-a ajuns la un nivel de intelegere a nevoii pacientului pentru emancipare si, pentru a masura emanciparea pacientului in Europa de astazi, este nevoie de extinderea actuala a drepturilor pacientilor si cautate implicatiile pentru responsabilitatile si eficienta sistemelor de sanatate. Prezenta lucrare se remarca in primul rand prin actualitatea sa, avand in vedere ca domeniul sanatatii publice este un domeniu reglementat sectorial in cadrul Uniunii Europene, dar si prin importanta deosebita sub aspect teoretic si practic a materiei care formeaza obiectul cercetarii.
Cercetarea doctorala este centrata pe ideea directoare ca drepturile pacientului – drepturi sociale in esenta lor, nu pot si nu trebuie sa ramana in afara transformarilor de esenta ale unei societati.

Informații suplimentare

Titlu

Drepturile pacientului. Abordari conceptuale si normative in dreptul international si european

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-1176-7

Format

Academic

Pagini

232

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drepturile pacientului. Abordari conceptuale si normative in dreptul international si european”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON