Dreptul Uniunii Europene

43,00 lei

Categorii: , Cod: 14135Autor: Ana-Maria ComșaData apariție: 18-05-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Dreptul Uniunii Europene este o lucrare științifica care acopera intreaga sfera a evoluției integrarii europene de la primele idei ale parinților fondatori și pana la realizarea Uniunii Europene de astazi. Astfel, lucrarea abordeaza istoria stravechiului continent european, nașterea comunitaților europene, construirea Uniunii Europene și analizarea instituțiilor și organelor acesteia, urmata de cateva noțiuni generale despre mediatorul european, rolul UE pe scena mondiala și iar in final vom desluși cum sunt protejate drepturile și libertațile cetațenilor UE.

Deși este o lucrare de specialitate care se adreseaza in principal studenților facultaților de drept, relații internaționale și științe politice, ea poate fi destinata și altor categorii, fiind accesibila celor dispuși sa abordeze acest domeniu din variate orientari disciplinare.

Manualul este o lucrare de ampla informare și totodata o lucrare de reflecție, care pune in prim plan instituțiile Uniunii Europene pe care le analizeaza prin prisma legislației europene și internaționale extrem de variate și aflata intr-o continua evoluție.

Informații suplimentare

Titlu

Dreptul Uniunii Europene

Preț

43,00

ISBN

978-606-26-1572-7

Format

Academic

Pagini

194

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dreptul Uniunii Europene”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON