Dreptul comertului international

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9064Autor: Mihai GabrielData apariție: 01-04-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Extinderea permanenta a relatiilor internationale, pragmatismul si dinamica schimburilor economice mondiale impun in mod imperios un studiu aprofundat al orientarilor ce se manifesta in codificarea raporturilor comerciale externe.

Dreptul comertului international constituie o materie juridica pluridisciplinara, care cuprinde ansamblul normelor de reglementare a relatiilor de cooperarea economica si tehnico-stiintifica internationala.

Prezenta lucrare isi propune sa contribuie la cunoasterea institutiilor esentiale in materie : formarea, continutul si legea aplicabila contractului de comert international, principalele categorii de contracte comerciale internationale, modalitatile de solutionare a litigiilor de comert international, titlurile comerciale de valoare, mijloacele si modalitatile de plata in comertul international.

Acest curs universitar se doreste a fi un instrument util de lucru la dispozitia studentilor si masteranzilor facultatilor de drept, pentru cunoasterea detaliata si intelegerea optima a conceptelor teroretice esentiale, tendintelor doctrinare novatoare si jurisprudentiale actuale din domeniul dreptului comertului international .

Informații suplimentare

Titlu

Dreptul comertului international

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0236-9

Format

Academic

Pagini

220

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dreptul comertului international”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON