Drept international public

32,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 8462Autor: Paraschiv Daniel Ștefan, Paraschiv Gavril, Paraschiv Ramona-GabrielaData apariție: 06-05-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cursul de drept international public este foarte bine conceput, structurat in 13 capitole (cu puncte si subpuncte), sistematizat, surprinzand aspectele de baza ale materiei respective, absolut necesare initierii studentilor in acest domeniu deosebit de complex, menit a deschide noi orizonturi studentilor. Tinem sa subliniem ca exactitatea si actualitatea informatiilor, continutul ideilor, deseori incitante, stilul clar de redactare si logica frazelor captiveaza atentia auditorului si permit intelegerea cu usurinta, de catre cititori, a notiunilor supuse analizei, care sunt de natura sa ofere o documentare de ansamblu destinatarilor acestei lucrari, asupra principalelor institutii si mecanisme ale dreptului international public.
Astfel, cursul Drept international public prezinta cu claritate conceptele, principiile si regulile de baza ale acestei ramuri de drept, cat si modul de creare si de punere in aplicare a cadrului juridic si mecanismelor in care se pot realiza relatiile internationale intre state, cat si/sau intre alte subiecte de drept international public (Prof. univ. dr. Dr. HC Dumitra Popescu).

Informații suplimentare

Titlu

Drept international public

Preț

32,00

ISBN

978-606-26-0025-9

Format

A5

Pagini

220

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drept international public”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON