Drept comercial. Curs universitar. Volumul I. Editia a II-a, revazuta si adaugita

52,00 lei

Categorii: , Cod: 13889Autor: Apan Rodica DianaData apariție: 23-02-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Elaborarea celei de a doua ediții, revazuta si adaugita, a cursul universitar Drept comercial, volumul I, este rezultatul demersului constant de actualizare a versiunii inițiale, precum și de extindere a acesteia.  
In prima ediție, cercetarea dreptului comercial a fost orientata catre profesioniști si a cuprins organizarea si inregistrarea acestora, instrumentele de plata si procedura insolvenței profesioniștilor.  
In cea de-a doua ediție, cercetarea este complinita cu tematici noi și anume: parcul industrial, ordonanța de plata, fiind totodata aprofundata si analiza reglementarilor in materia procedurii insolvenței profesioniștilor si a insolvenței persoanei fizice.  
Cursul universitar se adreseaza, in principal studenților, dar, in egala masura, si profesioniștilor din domeniul dreptului, antreprenorilor si celor preocupați de reglementarile aplicabile mediului de afaceri. 

Informații suplimentare

Titlu

Drept comercial. Curs universitar. Volumul I. Editia a II-a, revazuta si adaugita

Preț

52,00

ISBN

978-606-26-1515-4

Format

A5

Pagini

320

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drept comercial. Curs universitar. Volumul I. Editia a II-a, revazuta si adaugita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON