Drept civil. Partea generala

73,00 lei

Categorii: , Cod: 13306Autor: Dogaru Antonia Diana, Dogaru LucretiaData apariție: 29-06-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

         Cartea „Drept civil. Partea generala”, examineaza distinct constatarile abstractizate din prevederile in materie civila impuse de actualul context legislativ, care servesc la evidentierea trasaturilor esentiale si specifice ale raporturilor juridice civile si care determina caracteristicile normelor concrete civile, in general ale institutiilor de drept civil.

        Prezenta lucrare nu a ocolit ci, dimpotriva, valorifica in mod argumentat scrierile de baza consacrate tematicii abordate, precum si jurisprudenta in materie. Pornind de la aspecte dobandite deja in doctrina dreptului, am incercat sa expunem intr-o desfasurare cronologica institutiile specifice partii generale a dreptului civil roman. Tocmai pentru a fi o lucrare deschisa si nu dogmatica, in abordarea institutiilor de drept civil am apelat la o diversitate de conceptii si pareri exprimate in materie, in contextul prevederilor impuse de actualul Cod civil.

      Ne dorim ca cititorul acestei carti, teoretician al dreptului, practician sau student, sa o primeasca cu interes, atat pentru lamurirea cat si pentru imbogatirea cunostintelor sale in materie civila. Desigur ca, demersul nostru stiintific incearca sa faca lucrarea de fata accesibila chiar si cititorului neavizat. De aceea o propunem oricarui studios, garantand ca notiunile de baza, argumentele folosite, teoriile expuse, exemplele practice, precum si bibliografia folosita sunt deschideri pentru formarea sa de competent.

Informații suplimentare

Titlu

Drept civil. Partea generala

Preț

73,00

ISBN

978-606-26-1381-5

Format

Academic

Pagini

457

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drept civil. Partea generala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON