Disparitia intimitatii. Individul, comunicarea si organizatia

17,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 13515Autor: Negrescu VictorData apariție: 28-02-2013 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Pe tot parcursul vietii suntem inconjurati de oameni, respectam norme, avem valori, suntem clasificati in categorii si facem parte, uneori chiar si fara voia noastra, din grupuri si organizatii. Am putea crede ca nu mai ajungem sa fim singuri. Viata, insa, ne demonstreaza ca suntem mai singuri ca niciodata in fata propriilor confruntari si optiuni, animati fiind de alegeri, dorinte si asteptari.

Totul se rezuma la cat de bine se integreaza individul in structurile organizationale, la cat de bine intelege specificitatile sale culturale si comunicationale. In cautarea excelentei si reusitei ramanem, de fapt, fara secrete si intimitate, descoperite si livrate lumii intregi de cercetatori care au vrut sa inteleaga esenta vietii in societate.

Cartea Disparitia intimitatii. Individul, comunicarea si organizatia doreste a fi o prima lectura in cautarea intelegerii relatiei dintre individ si societate, despre modul in care comunica si se integreaza organizational in structuri care ii determina si afecteaza viata zi de zi. Pentru a face acest lucru, fiecare capitol este structurat ca o entitate distincta care isi propune sa elucideze punctual teme legate de statutul individului in lumea organizationala. Bazandu-se pe repere teoretice, lucrarea cauta sa dezvolte practic abordarile stiintifice, oferind prilejul pentru scurte analize si repere capabile sa asigure cititorului transcriptul unor teme complexe si uneori dificil de strabatut fara indrumare.

Drumul cititorului trece si prin anumite studii de caz, identificate si dezvoltate de autor pentru a exemplifica argumentele prezentate in fiecare capitol. Structurate sub forma unor aplicatii practice, studiile de caz ofera celui care doreste sa mearga mai departe in intelegerea conceptelor folosite, instrumentele pentru propriile experimente si analize.

Prin urmare, recomandam cititorului sa priveasca aceasta carte drept un ghid de acomodare cu termenii psihologici si de intelegere a dezbaterilor care separa, si uneori incita cercetatorii si expertii in teoriile organizationale. Fara temeri, va invitam sa cititi aceasta lucrare pentru a descoperi, dincolo de cuvinte, concepte si termeni, individul fara secrete si fara intimitate.

Informații suplimentare

Titlu

Disparitia intimitatii. Individul, comunicarea si organizatia

Preț

17,00

ISBN

978-606-647-564-8

Format

A5

Pagini

132

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Disparitia intimitatii. Individul, comunicarea si organizatia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON