Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I

34,00 lei

Categorii: , Cod: 13587Autor: Dragomir Gabriel MugurelData apariție: 02-11-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Paginile ce alcatuiesc aceasta lucrare pun in discutie complexitatea fenomenului deviantei, particularitatile sub care aceasta se exprima la varsta adolescentei, ca si inraurirea unora dintre evenimentele si productiile media asupra comportamentului copiilor si tinerilor. 
Am considerat de la inceput ca problema deviantei si delincventei juvenile este una nu doar foarte complexa, dar si  de interes pentru cercetarea stiintifica actuala, aceasta in conditiile in care si in Romania fenomenul pre-delincventei si cel al criminalitatii iau amploare. Sunt constient nu doar de faptul ca cercetarile psihosociologice in domeniu au si valoare si trecut, dar stiu si ca fenomenele asupra carora ma aplec sunt, in acelasi timp, incomode pentru spatiul social, dar si provocatoare pentru cunoastere.  In plus, are si pentru mine semnificatie faptul ca realitatea cruda a delincventei juvenile este intampinata adesea, fie printr-o capacitate institutionala diminuata in a gasi intotdeauna mijloacele eficiente de a stopa tendintele de crestere ale fenomenului infractional, fie prin raspunsul – adesea inadecvat si doar agresiv – pe care adultii mediului social, in general, il dau la intalnirea cu fenomenul transgesarii normelor de catre adolescent. 

Informații suplimentare

Titlu

Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I

Preț

34,00

ISBN

978-606-26-1427-0

Format

Academic

Pagini

210

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Incursiune teoretica. Volumul I”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON