Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Diagnoza, experiment si interventie asupra unor grupuri de minori. Volumul II

37,00 lei

Categorii: , Cod: 13588Autor: Dragomir Gabriel MugurelData apariție: 02-11-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Partea a doua a lucrarii prezinta cercetarea pe care am efectuat-o in Penitenciarul din Timisoara, in Centrul Educativ Buzias si in cateva scoli timisorene, fiind vorba, de fapt, despre o investigatie de teren menita sa surprinda modul in care productiile cinematografice, saturate cu scene violente, influenteaza, chiar daca in doze si nuante diferite, diverse categorii de adolescenti. 
Ultima etapa a presupus realizarea si relevarea efectelor pozitive pe care le poate exercita asupra comportamentului delincvent sau deviant, organizarea unei activitati de grup creativ, cu o parte din subiectii studiati. Rezultatele cercetarii sunt prezentate pe larg in partea finala a prezentei lucrari.

Informații suplimentare

Titlu

Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Diagnoza, experiment si interventie asupra unor grupuri de minori. Volumul II

Preț

37,00

ISBN

978-606-26-1429-4

Format

Academic

Pagini

226

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Devianta si delincventa juvenila sub incidenta mass-media. Diagnoza, experiment si interventie asupra unor grupuri de minori. Volumul II”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON