Detectarea denaturarilor performantei financiare si asigurarea stakeholderilor asupra calitatii castigurilor

57,00 lei

Descriere

Maximizarea beneficiilor in mod machiavelic poate determina o companie sa-și manipuleze cifrele și informațiile raportate in situațiile financiare, in detrimentul tuturor stakeholderilor.

Avand in vedere experiențele din trecut privind marile scandaluri financiare care au zguduit economia mondiala, abordarile contemporane ale performanței implica intr-o prima faza eliminarea suspiciunii de manipulare a informațiilor raportate. In acest sens, lucrarea de fața urmarește prezentarea cailor prin care performanța financiara poate fi disimulata, recomandarea unor indicatori care ajuta la o apreciere corecta a performanței și, nu in ultimul rand, propunerea unor metode de detectare a manipularii contabile și de asigurare asupra calitații caștigurilor, scopul fiind acela al protejarii intereselor stakeholderilor mai puțin informați.

Metodele de detectare a manipularii contabile și de asigurare asupra calitații caștigurilor sunt relativ noi și insuficient exploatate in țara noastra. Cercetarea de fața prevede o abordare practica a subiectului cu aplicare pe cifrele unor entitați cotate la Bursa de Valori București.

Informații suplimentare

Titlu

Detectarea denaturarilor performantei financiare si asigurarea stakeholderilor asupra calitatii castigurilor

Preț

57,00

ISBN

978-606-26-1378-5

Format

Academic

Pagini

258

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detectarea denaturarilor performantei financiare si asigurarea stakeholderilor asupra calitatii castigurilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON