Curs de limba germana pentru incepatori

35,00 lei

Categorii: , Cod: 7631Autor: Alexandru Florentina, Mihalciuc MariaData apariție: 30-11-2007 Răsfoiește

Descriere

Acest curs in doua volume se adreseaza tuturor celor care doresc sa inceapa sa studieze limba germana, atat in cadrul facultatilor cu profil filologic, cat si in cele cu profil nefilologic.

Primul volum al acestui curs este structurat pe sase capitole in care sunt abordate teme si situatii comunicationale din viata cotidiana, problem fundamentale de gramatica si vocabular. Fiecare capitol se constituie ca o unitate distincta de continut si metoda, lasand astfel conducatorului de curs o mare libertate in organizarea procesului de predare. De asemenea cursantii pot lucra in mod independent, cursul fiind prevazut cu un compendiu de gramatica, un glosar german – roman de aproximativ 2000 de cuvinte si un capitol cu rezolvarea exercitiilor.

Obiectivul fundamental urmarit in acest manual este formarea structurilor de baza lexicale, gramaticale si comunicationale, specifice nivelului pentru incepatori.

Le dorim succes tuturor celor ce vor folosi acest manual si le multumim studentilor nostri care ne-au aratat problemele cu care se confrunta in invatarea limbii germane, ceea ce ne-a determinat sa incepem elaborarea unui astfel de curs.

Autoarele

Informații suplimentare

Titlu

Curs de limba germana pentru incepatori

Preț

35,00

ISBN

978-973-129-056-0

Format

Academic

Pagini

296

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de limba germana pentru incepatori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON