Criminalitatea afacerilor

42,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 6939Autor: Oprea FloreaData apariție: 01-04-2013 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Unda de soc produsa de criza financiara pornita din „inima finantelor mondiale” – Statele Unite ale Americii a lovit naprasnic economia si finantele Uniunii Europene, respectiv a statelor puternice: Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Spania, dar si a celorlalte state devenite membre ale Uniunii Europene in ultima jumatate a acestui deceniu.


Apreciez ca lucrarea de fata se prezinta ca o cercetare aprofundata asupra unei chestiuni de mare actualitate in dreptul european si romanesc, aceea a gestionarii fondurilor financiare comunitare, are un ridicat grad de originalitate, fiind utila si oportuna din mai multe puncte de vedere.


Monografia Criminalitatea afacerilor. Gestionarea fondurilor financiare comunitare in Romania tara membra a Uniunii Europene elaborata de dl. dr. OPREA FLOREA imbunatateste stadiul cunoasterii existent in prezent cu privire la vulnerabilitatile sistemului financiar bancar in contextul crizei globale, precum si modul in care este reglementata prevenirea si combaterea fraudelor care afecteaza bugetul Uniunii Europene, fiind prezentate diverse si numeroase situatii teoretice alaturi de o analiza pertinenta a situatiilor din practica judiciara.

Prof. univ. dr. COSTICA VOICU

Informații suplimentare

Titlu

Criminalitatea afacerilor

Preț

42,00

ISBN

978-606-647-500-6

Format

Academic

Pagini

334

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Criminalitatea afacerilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON