Controlul financiar – contabil al proiectelor de investitii

22,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 7268Autor: Hurjui IoanData apariție: 17-04-2013 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea Controlul financiar – contabil al proiectelor de investitii, consta in studierea, prezentarea si adoptarea unor procedee si tehnici caracteristice controlului financiar – contabil in cazul proiectelor de investitii de constructii – montaj determinate de rolul investitiilor in dezvoltarea societatii omenesti, care de-a lungul intregii istorii au constituit un factor esential al progresului economic si social, determinand diversificarea si cresterea calitativa a tuturor factorilor de productie, suplimentarea numarului de locuri de munca, sporirea productivitatii muncii, innoirea productiei, cucerirea pietelor si mentinerea acestora.


Avand in vedere dificultatea de derulare practica de desfasurare a oricarui proiect de investitie, abordarea controlului proiectelor de investitii s-a realizat plecand de la analiza acestui domeniu si structura de baza a unui proces de control, concepand noi proceduri si documente de lucru, care sa raspunda scopurilor si obiectivelor proiectelor de investitii la un nivel particular al constructiilor, pe baza descrierii si identificarii tipurilor de control aplicabile proiectelor.

In tratarea problemelor cuprinse in lucrare s-a avut in vedere atat legislatia in domeniu, cat si literatura autohtona si straina de specialitate care a fost confruntata permanent cu practica economica din tara noastra. La aceasta s-a adaugat experienta si stradaniile autorului.

Sper ca prin aceasta lucrare sa vin in sprijinul celor care doresc sa-si insuseasca problematica elaborarii unui proiect de investitii de constructii – montaj si punerii lui in opera.

Desigur, lucrarea Controlul financiar – contabil al proiectelor de investitii este susceptibila de dezvoltari, din acest punct de vedere putand constitui o baza de plecare pentru cercetarile ulterioare, ceea ce va impune fie dezvoltarea unora dintre aspectele prezentate, fie abordarea unor aspecte noi. Iata de ce, gandurile mele se indreapta catre cititorii mei, studenti si profesionisti care, prin criticile si sugestiile lor, ma vor ajuta sa imbunatatesc continutul stiintific al lucrarii, motiv pentru care va sunt pe deplin recunoscator.


Autorul

Informații suplimentare

Titlu

Controlul financiar – contabil al proiectelor de investitii

Preț

22,00

ISBN

978-606-647-649-2

Format

Academic

Pagini

292

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Controlul financiar – contabil al proiectelor de investitii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON