Bonusuri de ziua ta casino

  1. Cazinou Web Cele Mai Bune Ruleta Sigura Gratuit: Deci, oricine dorește confidențialitate completă și înregistrări bancare curate ar rămâne, în mod natural, la Jocurile de noroc Bitcoin.
  2. Jocuri De Cazinou Populare Cu Posibilitatea De A Câștiga Bani Reali În 2023 - Dacă preferați trecerea de multe ori puteți verifica pagina noastră despre noi site-uri de cazino pentru a găsi cele mai recente cazinouri.
  3. Cazinou Slot Câștigător Online Gratis 2023: În mod natural, alimentele joacă un rol important.

Blackjack profitabil online 2023

Jocuri Populare Cazinou Gratuite 2023
Șerpii sunt una dintre cele mai mortale creaturi din lume, cu mii de sub-specii diferite de șerpi care cutreieră pământul în prezent și, în timp ce frica de șerpi a fost încet atenuată din cauza diferiților factori, cum ar fi dispariția șerpilor mai mari și defrișările, șerpii reprezintă încă o amenințare iminentă pentru cei care se încurcă cu ei.
Spins Gratuite Slot Gratis 2023Ultimele Jocuri De Noroc Ro 2023
Obțineți opt rotiri gratuite obținând trei simboluri scatter bonus.
Pentru a alege cea mai bună ofertă, trebuie să acordați atenție și cerințelor de pariere, depozitului minim permis și altor detalii.

Pacanele pe bani reali fara depunere

Jocuri De Cazinou Aparate
Rugați-vă prietenii să vă dea toate biletele de loterie pierdute.
Sloturi Rotiri Gratuite Online 2023
Dacă solicitați o retragere prin transfer bancar, va dura între 3 și 4 zile lucrătoare pentru a primi câștigurile.
Cele Mai Bune Blackjack Mobil Gratis Fara Depunere

Controlul de gestiune prin sistemul de bugete

40,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10245Autor: Zamfir MarianaData apariție: 01-01-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

„Cea mai buna cale de a prezice
viitorul este sa-l creezi”
Peter Drucker

Sistemul bugetar al intreprinderii reuneste doua elemente principale: un ansamblu de bugete si o procedura de control bugetar. El reprezinta ansamblul tehnicilor puse in practica pentru stabilirea previziunilor pe termen scurt aplicabile in gestiunea unei intreprinderi si pentru compararea cu rezultatele efectiv constatate.
In dinamica societatii moderne, tehnicile de elaborare a bugetelor si de efectuare a controlului bugetar s-au diversificat. Lucrarea Controlul de gestiune prin sistemul de bugete prezinta ceea ce este si ce se poate astepta de la un sistem bugetar eficient, tratand, intr-un cadru integrat, concepte specifice gestiunii bugetare, mecanismele de elaborare a bugetelor si de efectuare a controlului bugetar.

Lucrarea este o incursune in sistemul bugetar al intreprinderii. Bugetul este atat un instrument de anticipare ce permite punerea in practica a unei politici proactive de dezvoltare, dar si un instrument de coordonare pe verticala (intre management si responsabilii centrelor de activitate) si pe orizontala (intre diferite servicii sau functii). Are in vedere si armonizeaza cerintele si constrangerile fiecaruia, de la aprovizionare pana la vanzare.

Fara a propune o anumita metodologie de elaborare a bugetelor si de efectuare a controlului bugetar general valabile pentru toate intreprinderile, in lucrare se ofera elemente care sa faciliteze alegerea tehnicilor si a metodelor optime, in functie de particularitatile activitatii fiecarei intreprinderi, in scopul cresterii valorii informatiilor furnizate, astfel incat gestiunea bugetara sa furnizeze o informatie fidela care sa faciliteze cunoasterea faptelor economice, adaptata formarii unei aprecieri obiective si utila luarii deciziilor de catre utilizatori.

Lucrarea se adreseaza studentilor, masteranzilor si doctoranzilor economisti, dar si practicienilor preocupati de conducerea intreprinderii prin sistemul de bugete, din dorinta de a satisface nevoia de informare atat in invatamantul superior economic, cat si in practica economica.

Mariana Zamfir

Informații suplimentare

Titlu

Controlul de gestiune prin sistemul de bugete

Preț

40,00

ISBN

978-606-26-0712-8

Format

Academic

Pagini

378

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Controlul de gestiune prin sistemul de bugete”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON