Jocuri de noroc la distanta

  1. Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Online Cu Bani Reali În 2023: Aici este vorba de volatilitatea jocurilor, care poate fi scăzută, medie sau mare..
  2. Cele Mai Bune Jocuri Slots Cazinou Fără Depozit Gratis - Jucătorii noi pot obține codul nostru exclusiv de bonus fără depunere pentru a începe să joace la LV Bet fără a fi nevoie să depuneți.
  3. Cazinou Online Cu Bonus De Depunere: Keno online, precum și keno pe uscat, utilizează RNG-Generator de numere aleatorii - pentru a crea secvențe de numere pentru desenarea numerelor.

Jocuri păcănele mobil cazinou fără depozit gratis 2023

Gratis Română Blackjack Fără Depunere
Un joc în care nici casa, nici jucătorii nu au un avantaj distinct.
Jocuri Slot Gratis 2023
Mai jos veți găsi o listă extinsă a recomandărilor noastre de sloturi.
Sloturile Offline sunt o soluție excelentă dacă nu sunteți sigur de disponibilitatea unei conexiuni la internet.

Cazinou fără depozit rotiri gratuite fara depunere

Bani Din Cazinou Fără Depozit
Mărturia susține, de asemenea, că unele butoane au fost dezactivate pentru a reduce alegerea consumatorilor cu privire la cât de mult pariază, determinând Autoritatea de reglementare a cazinoului din stat să comande remedieri.
Blackjack Pentru Bani 2023
Caracteristicile bonus ale Legend of Cleopatra Megaways pot fi împărțite în trei segmente distincte, și anume funcția collapsing, caracteristica Scarab multiplicator și caracteristica Bonus Free spins.
Calendar Deschidere Cazinouri În Timișoara Și Jocuri Disponibile

Contabilitatea si gestiunea trezoreriei

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10224Autor: Toma MariaData apariție: 07-10-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Intreprinderea este unitatea de baza a economiei nationale, acea componenta a societatii in care se plamadeste cea mai mare parte a bunurilor necesare existentei si dezvoltarii continue a acesteia. Ea poate fi asemuita cu un organism complex, in care are loc combinarea factorilor de productie, dupa anumite reguli, pentru transformarea bunurilor si serviciilor cumparate in produse si servicii vandute, necesare existentei societatii umane.
Din punctul de vedere al analizei pe baza de fluxuri, intreprinderea este „o structura vie, dinamica, plasata in centrul vietii economice si traversata de un ansamblu de fluxuri de intrare si de iesire”.

„Fluxul reprezinta orice miscare generata de o operatiune desfasurata de intreprindere avand un impact fie imediat, fie la termen asupra trezoreriei”.
Definitia data de B. Esnault si C. Hoarau este mai complexa: „concept de natura economica, notiunea de flux corespunde unei miscari sau transfer a unei cantitati de bunuri, de servicii sau de moneda, in timpul unei anumite perioade”. Ei remarca faptul ca, in economie fluxurile sunt cel mai adesea discontinue, spre deosebire de lumea fizica unde acestea sunt continue.
Relatia „flux-miscare contabila” nu poate fi privita sub dublu aspect: daca toate fluxurile sunt miscari contabile, nu toate miscarile contabile sunt fluxuri, de exemplu:

• operatiunea de reevaluare a activelor, nu are drept consecinta modificarea trezoreriei, ea permite prezentarea structurilor bilantiere cat mai aproape de valoarea lor reala;
• operatiuni avand ca scop fie: actualizarea valorii bunurilor prin intermediul procedurilor contabile de tipul amortizarilor sau provizioanelor; viramente dintr-un cont in altul (trecerea imobilizarilor in curs la imobilizari propriu-zise, cresterea capitalului propriu prin incorporarea de rezerve, prime de emisiune, trecerea subventiilor pentru investitii la venituri, corectarea inscrisurilor eronate, etc.); activarea veniturilor, respectiv cheltuielilor inregistrate in avans; variatia stocurilor; productia imobilizata; de a reflecta modificarile ce au avut loc in perimetrul intreprinderii, cum ar fi: operatii de fuziune, de absorbtie, aport partial de active, etc. Toate aceste operatiuni nu genereaza fluxuri monetare, nu au un impact asupra trezoreriei.

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitatea si gestiunea trezoreriei

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0657-2

Format

Academic

Pagini

148

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitatea si gestiunea trezoreriei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON