Contabilitatea institutiilor publice. Editia a II-a, revizuita

30,00 lei

Descriere

Una dintre disciplinele cu mare cautare in randurile economistilor este contabilitatea. Aceasta disciplina, de cele mai multe ori anosta, este insufletita datorita ravnei si discretiei profesorilor de a reda, atat sintetic, cat si analitic, coordonatele contabilitatii.
Lucrarea de fata se adreseaza acelor studenti dornici sa descifreze fundamentele contabilitatii, sa avanseaza elemente de noutate in ceea ce priveste abordarea contabilitatii din spectrul finantarii institutiilor publice, avand ca instrument si limite totodata, bugetul public de venituri si cheltuieli.
Sunt avansate astfel o serie de propuneri privind abordarea eficienta a cheltuielilor publice, metode de atragere a veniturilor publice si de alocare optima a acestora in vederea satisfacerii rationale a principalelor nomenclatoare de cheltuieli, fiind cunoscut indeobste necesitatea armonizarii procesului de alocare a resurselor cu interesul general, acela de realizarea unui echilibru intre principalele forte societale.
Lucrarea de fata prezinta o abordare complexa, in 8 capitole, a disciplinei „Contabilitatea institutiilor publice”, urmarește o alocare optima a veniturilor in urma imbunatatirii ratei de prelevare a lor.

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitatea institutiilor publice. Editia a II-a, revizuita

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-1356-3

Format

Academic

Pagini

168

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitatea institutiilor publice. Editia a II-a, revizuita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON