Contabilitatea institutiilor publice. Comentata, actualizata si simplificata

60,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 5156Autor: Cocoș Virginia GreceanuData apariție: 18-10-2011 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Contabilitatea institutiilor publice, comentata, actualizata si simplificata este lucrarea cu cea mai mare audienta la cititori, care a ajuns in 11 ani de zile la al VII-lea volum cu perioada 31 august 2009-31 august 2011.

Pentru actualizarea Planului de conturi general, aprobat prin Ordinul nr. 1. 917/2005, s-au utilizat toate ordinele aparute in aceasta perioada, care au fost sistematizate si comentate in cuprinsul lucrarii, construindu-se monografii contabile pe tematicile izvorate din ele si actualizandu-se cele anterioare la modificarile aduse Planului de conturi.

Lucrarea Contabilitatea institutiilor publice contine numeroase comentarii pe baza principalelor reglementari financiar-contabile si fiscale aparute in acest interval de timp, monografii contabile pentru toate operatiunile care reflecta executia bugetului institutiilor publice si consiliilor locale, pe surse de finantare. Un important volum de monografii este dedicat evidentierii operatiunilor finantate din fonduri europene nerambursabile ale caror reglementari date in anul 2008 prin Ordinul nr. 1.187/2008 au fost modificate la mijlocul anului 2009 prin Ordinul nr. 2.169/27.07.2009, diversificandu-se gama conturilor si largindu-se sfera de functionare a conturilor folosite. Acestea au fost organizate pe planurile de conturi folosite de fiecare categorie de beneficiari finali si pe surse de finantare.

Planul de conturi actualizat la 31 august 2011 este prezentat pe trei sectiuni distincte, pentru mai multa claritate: Planul de conturi general pe structura de la 31 august 2009, actualizat la 31 august 2011, Planul de conturi folosit la evidenta fondurilor externe nerambursabile si Planul de conturi al trezoreriei centrale a statului, pe structura de la cele doua date de referinta.

Prin aceasta lucrare, autoarea doreste sa vina in ajutorul functionarilor publici din institutii si consilii locale pentru cunoasterea evolutiei modificarilor aduse de organele legislative centrale Planului de conturi general si Instructiunilor sale de aplicare in vederea usurarii muncii acestora din punct de vedere practic.

Recomandam cititorilor cu toata caldura prezentul volum cu o consistenta si o valoare teoretica si practica inestimabile.

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitatea institutiilor publice. Comentata, actualizata si simplificata

Preț

60,00

ISBN

978-973-129-904-4

Format

Academic

Pagini

440

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitatea institutiilor publice. Comentata, actualizata si simplificata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON