Jocurile de noroc se deschid

  1. Jocuri Cazinou Fără Depozit Slot Câștigător Gratis 2023: Nu am putut fi mai entuziasmați după ce am urmărit un meci de deschidere atât de interesant.
  2. Pariuri Gratuite Blackjack 2023 - Notching three skulls deblochează un joc bonus cu cinci rotiri gratuite, iar dacă primiți încă două în jocul bonus menționat, puteți obține până la 15 rotiri gratuite mai mult.
  3. Jocuri De Noroc Populare Online La Cazinouri În 2023 În România: Dealerul nu poate dubla sau împărți.

Poker este joc de noroc

Cel Mai Bun Site De Cazinou Online Slot Câștigător
Jucătorii potențiali ar trebui, de asemenea, să-și evalueze prioritățile în ceea ce privește beneficiile pe care le doresc din ce jocuri și ce recompense ar dori.
Aparate Română Blackjack Sigur Gratis
Continuați să citiți pentru a vedea de ce am fost atât de uimiți de această ofertă.
Asta se reduce la preferințele tale.

Jocuri cazinou fără depozit online gratis aparate

Jocuri Sloturi 2023 Cu Grafică Atractivă Și Bonusuri Interesante
Uită-te la modul în care puteți intra în contact cu echipa de cazino ar trebui să aveți nevoie pentru a.
Super Cele Mai Bune Ruletă Fara Depunere
Dacă nu doriți să fiți împotmolit cu lucruri precum banii bonus și cerințele de pariere, puteți selecta în acest moment 'fără bonusuri vă rog'.
Cazinou Fără Depozitri Spins Gratuite 2023

Contabilitatea financiara a intreprinderilor, editia a III-a revazuta

60,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 888400Autor: Marilena Zuca, Tînță Alice, Victor MunteanuData apariție: 04-12-2010 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In cadrul reformei contabile din tara noastra – aflata inca in curs de desfasurare – contabilitatea financiara trateaza complet si sistematic viata contabila a intreprinderii, intreaga problematica teoretico-metodologica a celui mai important circuit, cel al contabilitatii financiare (generale). Prin aceasta se asigura urmarirea, controlul si prezentarea fidela a patrimoniului, situatiei si rezultatelor financiare, precum si elaborarea situatiilor financiare ale intreprinderii, potrivit standardelor si normelor contabile internationale in conditiile cerute de economia de piata.

Lucrarea Contabilitatea financiara a intreprinderilor se ocupa in esenta cu studiul principiilor contabilitatii financiare, al metodelor si tehnicilor ei de lucru, atat din punct de vedere teoretic, cat si din punct de vedere practic, aplicativ. Demersul sau metodico-didactic isi propune sa ofere celor interesati modalitatile cele mai eficiente pentru intelegerea si aprofundarea tuturor problemelor de contabilitate, sa le formeze o gandire contabila logica, independenta precum si deprinderile necesare pentru „productia” si utilizarea informatiei contabile in activitatea de gestiune a intreprinderii.

La redactarea lucrarii Contabilitatea financiara a intreprinderilor ne-am folosit de o bogata legislatie si literatura straina, dar mai ales autohtona. Adresam multumiri normalizatorilor romani pentru straduinta lor de a crea si apoi perfectiona un sistem contabil competitiv.

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitatea financiara a intreprinderilor, editia a III-a revazuta

Preț

60,00

ISBN

978-973-129-613-5

Format

Academic 17×24

Pagini

600

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitatea financiara a intreprinderilor, editia a III-a revazuta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON