Contabilitatea financiara a intreprinderilor, editia a III-a revazuta

60,00 lei

Descriere

In cadrul reformei contabile din tara noastra – aflata inca in curs de desfasurare – contabilitatea financiara trateaza complet si sistematic viata contabila a intreprinderii, intreaga problematica teoretico-metodologica a celui mai important circuit, cel al contabilitatii financiare (generale). Prin aceasta se asigura urmarirea, controlul si prezentarea fidela a patrimoniului, situatiei si rezultatelor financiare, precum si elaborarea situatiilor financiare ale intreprinderii, potrivit standardelor si normelor contabile internationale in conditiile cerute de economia de piata.

Lucrarea Contabilitatea financiara a intreprinderilor se ocupa in esenta cu studiul principiilor contabilitatii financiare, al metodelor si tehnicilor ei de lucru, atat din punct de vedere teoretic, cat si din punct de vedere practic, aplicativ. Demersul sau metodico-didactic isi propune sa ofere celor interesati modalitatile cele mai eficiente pentru intelegerea si aprofundarea tuturor problemelor de contabilitate, sa le formeze o gandire contabila logica, independenta precum si deprinderile necesare pentru „productia” si utilizarea informatiei contabile in activitatea de gestiune a intreprinderii.

La redactarea lucrarii Contabilitatea financiara a intreprinderilor ne-am folosit de o bogata legislatie si literatura straina, dar mai ales autohtona. Adresam multumiri normalizatorilor romani pentru straduinta lor de a crea si apoi perfectiona un sistem contabil competitiv.

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitatea financiara a intreprinderilor, editia a III-a revazuta

Preț

60,00

ISBN

978-973-129-613-5

Format

Academic 17×24

Pagini

600

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitatea financiara a intreprinderilor, editia a III-a revazuta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON