Combaterea coruptiei prin mijloace administrative. O analiza a Agentiei Nationale de Integritate

54,00 lei

Categorii: , Cod: 13318Autor: Măntărău DanaData apariție: 05-07-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea de fața reprezinta prima analiza din mediul academic romanesc referitoare la combaterea fenomenului corupției prin mijloace administrative. Este un studiu aplicat privind funcționarea și rolul Agenției Naționale de Integritate (ANI) din Romania, prima instituție administrativa autonoma de la nivelul Uniunii Europene specializata in verificarea averilor, conflictelor de interese și regimului incompatibilitaților.

Cititorul se va familiariza cu teorii și practici in combaterea corupției, cu accent asupra utilizarii declarațiilor de avere și de interese și, in mod corelativ, cu sistemele existente in intreaga lume de gestionare a acestora. Vor fi prezentate geneza și dificultațile intampinate in operaționalizarea ANI, momentele importante in concretizarea funcționalitații acesteia, evoluția sa conform rapoartelor emise in cadrul MCV, precum și analiza percepțiilor factorilor interesați

Informații suplimentare

Titlu

Combaterea coruptiei prin mijloace administrative. O analiza a Agentiei Nationale de Integritate

Preț

54,00

ISBN

978-606-26-1393-8

Format

Academic

Pagini

334

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Combaterea coruptiei prin mijloace administrative. O analiza a Agentiei Nationale de Integritate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON