Cercetari privind implementarea conceptelor stiintifice in managementul cluburilor sportive universitare

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 8558Autor: Șerban OvidiuData apariție: 01-09-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea Cercetari privind implementarea conceptelor stiintifice in managementul cluburilor sportive universitare este o consecința a punctului de vedere exprimat in literatura de specialitate, acela ca inca nu sunt suficient de bine conturate conceptele manageriale specifice cluburilor sportive studențești și nici modalitațile de extrapolare și aplicare practica a acestora in condițiile determinarii contextuale și culturale a actului managerial. Se constata ca literatura de specialitate trateaza actul managerial la modul general, fara o adaptare in funcție de caracteristicile diferitelor tipuri de organizații sportive. Intre cunoștințele specifice componentei tehnice – din educație fizica și sport și cunoștințele de management sportiv exista un decalaj evident in favoarea primelor, afirmație ce argumenteaza necesitatea imbunatațirii celorlalte.

Cercetarea realizata in aceasta carte demonstreza ca promovarea managementului performant in cadrul cluburilor sportive universitare este condiționata in buna masura de gradul de cunoaștere al conceptelor managementului științific, al managementului bazat pe performanța regasit la persoanele delegate cu atribuții de conducere in cadrul acestei categorii de structuri sportive.

Informații suplimentare

Titlu

Cercetari privind implementarea conceptelor stiintifice in managementul cluburilor sportive universitare

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0065-5

Format

Academic

Pagini

182

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cercetari privind implementarea conceptelor stiintifice in managementul cluburilor sportive universitare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON