Cercetare preliminara asupra managementului organizational specific cluburilor sportive universitare

10,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 8557Autor: Șerban OvidiuData apariție: 01-09-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea prezinta cercetarea preliminara realizata prin aplicarea metodei anchetei pe baza de chestionar, care a fost realizata pe un eșantion de subiecți provenind din trei grupuri care, au fost o sursa de informație semnificativa. Pe de o parte au preocupari comune in legatura cu managementul organizațional specific cluburilor sportive universitare și, pe de alta parte au atribuții care le diferențiaza. Primul grup format din directorii cluburilor sportive universitare, prin insași investirea in aceasta funcție, au responsabilitați concrete in ce privește managementul acestei categorii de structuri sportive. Al doilea grup format din diferitele categorii de parteneri cu care clubul sportiv universitar se afla in colaborare pentru realizarea unor activitați specifice, apreciate reciproc avantajoase pentru parteneri, pot fi considerate ca avand cunoștințe, uneori și responsabilitați in acest sens, cu privire la managementul operațional al diferitelor categorii de organizații, inclusiv a celor sportive. Iar ultimul grup format din cadrele didactice din invațamantul superior cu preocupari, directe sau indirecte, in managementul organizațional.

Prelucrarea și analiza datelor rezultate din Cercetarea preliminara asupra managementului organizational specific cluburilor sportive universitare, ofera informații numeroase și diverse, iar analiza acestora ne permite elaborarea unor concluzii utile cunoașterii domeniului nostru de cercetare.

Informații suplimentare

Titlu

Cercetare preliminara asupra managementului organizational specific cluburilor sportive universitare

Preț

10,00

ISBN

978-606-26-0063-1

Format

Academic

Pagini

62

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cercetare preliminara asupra managementului organizational specific cluburilor sportive universitare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON