Calea sufletului

29,00 lei

Categorie: Cod: 13064Autor: Ducuță Ana MariaData apariție: 22-03-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

„Calea Sufletului” este cea de-a patra carte scrisa de Dr. Ana Maria Ducuta, și reprezinta o continuare a carții „Drumul catre noi”, publicata in 2020. Dupa ce a cercetat și studiat in teza sa de doctorat in istorie mecanismele de funcționare ale minții și sufletului(așa cum sunt ele prezentate de psihologii experimentaliști de la sfarșitul secolului al XIX-lea și inceputul secolului al XX-lea), Ana a continuat sa caute raspunsul in fizica si psihologia cuantica, precum si filosofia antica orientala despre cum funcționeaza acest suflet? Avem cu toții suflet?De ce este el important? 

Cartea este o calatorie spre centrul ființei noastre, in miezul emoției și gandului de unde sufletul iși ia seva, și incearca sa raspunda eternei cautari a acelui ceva pe care il vrem in viața noastra, dar nu știm cum sa il identificam și de unde sa il luam. 

De ce sa mergem pe „Calea sufletului”? Pentru ca de pe orice alt drum am porni, ajungem tot pe drumul cu prioritate și sens unic: Calea Sufletului nostru, motivul existenței noastre, bucuria cea mai de preț și singura experimentare a eternitații pe care o avem in viața trecatoare, dar eterna atunci cand…e cu si despre suflet.

Informații suplimentare

Titlu

Calea sufletului

Preț

29,00

ISBN

978-606-26-1346-4

Format

A5

Pagini

192

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Calea sufletului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON