Caiet-indrumar pentru studentii care efectueaza practica de specialitate in institutiile publice sau organizatii neguvernamentale

15,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9193Autor: Stănculescu Daniela, Tomescu MădălinaData apariție: 03-06-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

„Un gram de practica cantareste mai mult decat o tona de teorie!”
Mahatma Gandhi

Orice profesie presupune un cumul de cunostinte, abilitati si competente specifice pe care trebuie sa le detina cei care aleg sa urmeze respectiva profesie. Toate acestea se acumuleaza prin parcurgerea de catre studenti a unor activitati de pregatire teoretica si practica.

Stagiul de practica asigura aplicarea in practica a cunostintelor teoretice dobandite in cadrul activitatilor academice. Activitatile desfasurate in cadrul stagiului de practica trebuie astfel alese, incat ele sa fie relevante domeniului/specializarii pentru care se pregatesc studentii, sa ofere deschidere catre noi obiective si posibilitati de aplicare in viitor. In cadrul stagiului de practica, studentii primesc teme conform unei tematici si a unor obiective stabilite de catre cadrul didactic responsabil de practica de comun acord cu tutorele de practica desemnat de catre institutiapartener de practica; acestea vizeaza cat mai multe dintre competentele studentului practicant si sunt stabilite in beneficiul acestuia.

Informații suplimentare

Titlu

Caiet-indrumar pentru studentii care efectueaza practica de specialitate in institutiile publice sau organizatii neguvernamentale

Preț

15,00

ISBN

978-606-26-0339-7

Format

Academic

Pagini

70

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Caiet-indrumar pentru studentii care efectueaza practica de specialitate in institutiile publice sau organizatii neguvernamentale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON